Iza ove fotografije stoji DIRLJIVA PRIČA O JEDNOJ NEMICI I LJUDSKOJ HUMANOSTI U SRBIJI (FOTO)

- Ova donacija je veoma važna, jer smo mi, svakako, do zime morali da zamenimo krov na tom delu prihvatilišta - rekao je direktor JKP "Vidrak" Đorđe Milanović

  • 3

Kompletan krov na "otvorenom" delu prihvatilišta za pse u Zlatariću je zamenjen zahvaljujući donaciji Nemice Elizabete Nikolić, koja u poslednje tri godine živi u valjevskom selu Mrčić.

OVO JE NAJTUŽNIJA BROJKA U BEOGRADU: Nikad nećete pogoditi koliko pasa lutalica ima u prestonici!

Direktor JKP "Vidrak" Đorđe Milanović kaže da je ova Nemica, koja je inače ljubitelj životinja, finansirala nabavku materijala i kompletne radove na zameni krova da jednom od dva objekta za smeštaj pasa. Vrednost radova je oko 200.000 dinara.

- Ova donacija je veoma važna, jer smo mi, svakako, do zime morali da zamenimo krov na tom delu prihvatilišta - kaže Milanović.

Elizabeta, koja se trenutno nalazi u Nemačkoj, se pre tri godine doselila u selo Mrčić kod Valjeva, a njen pokojni muž je ranijih godina bio profesor u valjevskoj Poljoprivrednoj školi. Ona je pohvalila rad "Vidrak" i izrazila spremnost da i dalje pomaže azilu za pse u Zlatariću.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marija matijevic

    2. septembar 2015 | 13:45

    Bolesna nacija ,zive sa kerovima i zanjih bi dali zadnji evro ,vise paznje za kucad nego za ljude .Velika kazna za nesavesne ljude sto napustaju svoje ljubimce .Ja imam dva psa koji uzivaju kod mene ,ali isto imam i decu i unuka i volim zivotinje ali znam sta je prece kome ,sad svako drzi zivotinju ,a nemaju ni sami sta da jedu i najakse ga izbaciti na ulicu

  • Crna Gora

    2. septembar 2015 | 17:12

    Ja evo zaplakah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA