TRAGEDIJA: Srpski kamion udario šleper koji je onda PREGAZIO inspektora!

Inspektori su zaustavili bugarski šleper radi kontrole, kada je kamion sa prikolicom registarskih oznaka Srbije udario u treći šleper koji je pregazio inspektora

  • 3

Inspektor bugarske državne administracije poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći u blizini Sofije u kojoj je učestvovao i kamion kojim je upravljao državljanin Srbije.

Saobraćajna nesreća dogodila se na putu između Sofije i prelaza Kalotina (Gradina) na bugarsko-srpskoj granici kod raskrsnice za Proleš.

Prema izveštajima bugarskih medija, inspektori su zaustavili bugarski šleper radi kontrole, kada je kamion sa prikolicom registarskih oznaka Srbije udario u treći šleper koji je pregazio inspektora.

Bugarski MUP potvrdio je da je poginuo inspektor bugarske državne administracije.

Tridesetdevetogodišnji inspektor u automobilskoj inspekciji radi od 2009. godine. Za sobom je ostavio suprugu i dvoje dece.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srele

    3. septembar 2015 | 14:42

    Zao mi coveka.ali tamo je takva korupcija inspekcije.policije da nije normalno.ko je bio u bg zna.U sred noci tokom voznje u nekoj cuki neosveljenoj.u mraku samo se pojavi policija niotkud....uzas

  • Kiki

    4. septembar 2015 | 05:04

    A u Srbiji je bolje zaposliš se i on ti odma kaže ja nemogu da te prijavim (radi stoko na crno)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA