MANEKENKA DIGLA AMERIKU NA NOGE: Zbog njene bahatosti vojska morala da interveniše! (FOTO)

Policija je dočekala manekenku u Denveru, gde je avion sleteo. Kako putnici pričaju, Žanet je udarila stjuardesu koja je mačku stavila u toalet do sletanja, a pretila je i ostatku posade

  • 9

Zbog pomahnitale manekenke Žanete Hučikove (34), odnosno zbog njene mačke, američka vojska je morala hitno da podigne dva lovca F-16 s piste iz baze u Bakliju.

Raskinuo je sa devojkom u avionu pred samo poletanje, a onda je usledio PAKAO (FOTO)

Ona je prokrijumčarila mačku u avion, a kada joj je avionsko osoblje oduzelo životinju, počela je da histeriše i da bude veoma agresivna.

Pretila je čak i rušenjem Boinga 767 koji je iz Las Vegasa leteo prema Frankfurtu, pa je vojska morala da pošalje lovce u slučaju da stvari izmaknu kontroli.

Policija je dočekala manekenku u Denveru, gde je avion sleteo. Kako putnici pričaju, Žanet je udarila stjuardesu koja je mačku stavila u toalet do sletanja, a pretila je i ostatku posade.

Foto: Facebook/Zaneta Hucikova Foto: Facebook/Zaneta Hucikova

- Posadi je rekla da je pripadnica mafije i da je njeni opasni prijatelji prate svuda, odnosno da će srušiti avion ako joj smesta ne vrate mačku - rekla je za ABC putnica Dašenka Žiraldo, koja je uz ostale putnike sledeći let zbog podivljale manekenke morala da čeka skoro 24 sata.

Manekenku su pritvorili jer je pored svega ostalog otkriveno da je boravila u Sjedinjenim Američkim Državama uprkos tome što joj je viza već istekla.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Izvor: ABC news)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    3. septembar 2015 | 20:14

    Trbalo je izbaciti iz aviona da ide peske

  • BL

    3. septembar 2015 | 21:20

    Burna reakcija ali kajat će se natenane! Šta se drugo od umišljene ćurke moglo očekivati?

  • Neko iz mase

    3. septembar 2015 | 20:38

    Cuj ovog Kojota.. Ocigledno nisi procitao ili shvatio text...sad ti kaze da joj je viza istekla..kako moze biti americki idiot??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA