IPAK IMA BOGA: Sirijcu kojeg je šutnula mađarska kamermanka PONUĐEN POSAO TRENERA!

Ne znamo da li je u pitanju karma, ali nesreća ovog Sirijca se pretvorila u veliku sreću

  • 11

Izbeglici iz Sirije, koji je snimljen kako mu kamermanka podmeće nogu dok sa sinom beži od mađarske policije, ponuđen je posao fudbalskog trenera u Madridu.

OVOG ČOVEKA I NJEGOVO DETE JE SAPLELA MAĐARSKA SNIMATELJKA: Evo kakva je njihova sudbina! (VIDEO)

Snimak muškarca koji je pao s detetom u naručju dok više desetina migranata pokušava da pobegne od policije na granici Mađarske sa Srbijom, pojavio se prošle sedmice na elektronskim medijima i društvenim mrežama.

Mađarska kamermanka dobila OTKAZ jer je ŠUTIRALA IZBEGLICE!

Direktor škole za fudbalske trenere u Hetafeu, predgrađu madrida, Migel Anhel Galan, izjavio je da je osoblje pronašlo muškarca za kojeg su saznali da je obavljaju sličan posao u Siriji.

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Došli smo na ideju da pomognemo kolegi treneru - rekao je Galan, koji rukovodi školom pod imenom "Senafe".

Lokalna administracija obezbediće Sirijcu smeštaj.

Galan je na svom nalogu na Tviteru naveo da izbeglica, kojeg je španski dnevnik "Kadena Ser" identifikovao kao San Osamu Abdul Mohsena, treba večeras da stigne u Madrid.

"Kadera Ser" navodi da on sa sinom Zaidom putuje vozom, a da školski i lokalni zvaničnici pokušavaju da dovedu i ostatak njegove porodice.

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pokojnik

    16. septembar 2015 | 22:10

    Sve se vraca, sve se placa. Ne cini drugom ono sto ne bi zeleo da tebi neko uradi. Novinarka je zasluzeno dobila otkaz, covek je pri padu mogao i svoje dete da usmrti. Sram je bilo, gde joj je savest ! Mnogo mi je drago zbog ovog coveka sto mu je ponudjen posao. Bog sve vidi.

  • Deksi

    16. septembar 2015 | 22:12

    Coveku nasli posao za dva dana.u srbiji bi cekao 10 godina

  • Tanja

    16. septembar 2015 | 21:19

    Ovo dete sa slike lici na mog bratanca i dusa me boli sto ovo prozivljavaju. Bogu hvala sto je dobio posao ovaj covek. Uzas kako je sve to tesko..samo kad se covek nadje minut u njihovoj kozi. Daj Boze da dodje dan kad ce se sve ovo dovesti u red i mir.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA