DIREKTOR "AUTOPREVOZA KIKINDA" ZA TELEGRAF: Ne isključujem ni OTKAZ bahatom vozaču! (VIDEO)

Markovljev se redakciji Telegrafa javio večeras oko 21:00 i izvinio što nije stigao da ranije reaguje na naše pisanje o grubom kršenju saobraćajnih propisa i dovođenju u opasnost putnika i drugih vozača od strane šofera "Autoprevoza Kikinda"

  • 17

Dušan Markovljev, direktor "Autporevoza Kikinda", potvrdio je da će bahati vozač koji je neoprezno preticao kolonu vozila na putu Beograd - Zrenjanin, čime je ugrozio živote putnika u autobusu, ali i autmobilu iz suprotnog smera, biti najstrožije kažnjen.

(EKSKLUZIVNI VIDEO) PONOVO LUDAK ZA VOLANOM AUTOBUSA U SRBIJI: Preticao kolonu po kiši, mogao je da napravi MASAKR!

Markovljev se redakciji Telegrafa javio večeras oko 21:0o i izvinio što nije stigao da ranije reaguje na naše pisanje o grubom kršenju saobraćajnih propisa i dovođenju u opasnost putnika i drugih vozača od strane šofera "Autoprevoza Kikinda".

HOĆE LI NEKO KAZNITI OVOG MANIJAKA? Autoprevoz Kikinda ĆUTI, policija NE REAGUJE (VIDEO)

- Nemojte zameriti, imao sam bitne sastanke i mnogo obaveza juče i danas. Još juče je pokrenut discplinski postupak i vozač koji je napravio ono što se vidi na vašem snimku biće najstrožije kažnjen. Kada kažem najstrožije, ne isključujem ni mogućnost otkaza, ali sačekajmo da se, naravno, završi disciplinski postupak - rekao je Markovljev.

Evo kakva KAZNA ZATVORA čeka vozače autobusa koji ovako LUDAČKI VOZE!

Direktor "Autoprevoza Kikinda" naglasio je da ovakvo ponašanje nijednog vozača njegove firme neće biti tolerisano.

- Ne interesuje me ko je u pitanju, ali ono je nedopustivo. Ugrozio je putnike, ugrozio je druge vozače, ugrozio je saobraćaj. Ovakve stvari neće biti tolerisane. Nama je bezbednost putnika i svih učesnika u saobraćaju na prvom mestu i budite sigurni da niko ko se ovako ponaša neće proći nekažnjeno - zaključio je Markovljev.

Pogledajte video kako je vozač autobusa "Autoprevoza Kikinda" grubo prekršio saobraćajne propise i ugrozio ne samo svoje putnike već i druge automobile:

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu

(V. Ž.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z

    6. oktobar 2015 | 23:17

    Po meni sve regularno.Pocetak isprekidana linija zavrsetak isprekidana linija.Samo je pitanje kolika je brzina.Neki ljudi moraju da shvate da autobuse voze profesinalni vozaci sa velikim iskustvom pa ih netreba blatiti na svakom koraku.

  • Dragan

    7. oktobar 2015 | 00:12

    To se stalno desava ko vozi sigurno mu se desilo takvo iskustvo ni malo prijatno pogledati tahograf da se vidi njegova brzina a kolonu vozila po zakonu ne sme da pretice.ne treba covek da dobije otkaz odmah ali kazniti ga sigurno i dati mu opomenu pred otkaz.

  • Robert Schulz

    7. oktobar 2015 | 14:57

    neko je ovde sebi dao za pravo da bude "KADIJA". Vec je i optuzio i presudio?????. Moram primetiti da je rezija na nivou sa pratecom muzikom za OSKARA???? Da li se gospodinu koji je postavio ovaj snimak nikada nije desila pogresna procena prilikom preticanja. Ovde se vidi da preticanje nije vrseno preko pune linije. Takodje me 'zivo' interesuje kojom se brzinom kretalo vozilo koje je dolazilo u susret.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA