POLICAJCI TUKLI ŽENU PRED NJENOM DECOM: Zato što nije vezala pojas!

Policajac je brzo izgubio strpljenje i srušio Han na zemlju pred njena dva sina (7 i 11 godina). Onda mu se pridružio kolega koji ju je držao na zemlji, dok ju je prvi svom jačinom udarao u grudi i stomak kolenom, što se jasno vidi na priloženom snimku

  • 14

Sindi Han (40) podnela je tužbu protiv policije grada Karlsbada u Kaliforniji, zbog incidenta s lokalnom saobraćajnom policijom u kojem su je pretukla dvojica policajaca zbog toga što nije vezala pojas tokom vožnje, a policija tvrdi da se opirala hapšenju i verbalno napadala policajce.

Pijani policajac pretukao čoveka!

Han tvrdi da je sve počelo time što je pitala saobraćajnog policajca zašto se čuje alarm sa jednog od automobila pored kojeg je stajao, kada je upitao da li je automobil njen, rekla je da nije, a on je odgovorio "onda gledaj svoja j***** posla", prenosi Dejli Mejl.

Han je sve ispričala muškarcu koji je stajao pored nje, a ubrzo je prijavila slučaj policiji. Isti policajac kasnije ju je zaustavio zbog saobraćajnog prekršaja, jer nije vezala sigurnosni pojas. Tada su se stvari dodatno pogoršale.

Policajac je brzo izgubio strpljenje i srušio Han na zemlju pred njena dva sina (7 i 11 godina). Onda mu se pridružio kolega koji je držao na zemlji, dok je prvi svom jačinom udarao u grudi i stomak kolenom, što se jasno vidi na priloženom snimku.

Žena je zvala pomoć, a treći policajac je sprečavao ženi da se približi mestu događaja i proba da pomogne. U ovom incidentu Han je zadobila povredu mozga i pati od trajnog gubitka pamćenja.

Incident se dogodio još 2013. godine, ali tek nedavno je advokat oštećene žene pokazao snimak, jer je ranije policija odbacila optužbu.

Iz policije Karlsbada izjavili su da će rado izneti sve činjenice pred sudom, ali ne i u medije.

 Pogledajte video: 

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

 

(Telegraf.rs/Izvor:avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeretik

    7. oktobar 2015 | 17:14

    Американац постаје животиња чим обуче униформу , и кући и у свету то показују .

  • tetejac

    7. oktobar 2015 | 18:00

    Slicno ti je i u Srbiji, video sam svoim ocima ali nemam kome da se zalim

  • Hipip

    7. oktobar 2015 | 16:40

    Bolesno u mozak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA