Beogradski Igrački Centar realizuje projekat pod nazivom - MUZIKA ZA SVE! (FOTO)

Ideja projekta je da se za decu koja su zbog sklopa životnih okolnosti uskraćena za redovnu roditeljsku pažnju, realizuju radionice osnovnog upoznavanja sa raznim muzičkim instrumentima, radom u studiju i pevanjem, i radošću muzik

  • 0

Radionice  će držati priznati i poznati muzičari SOKOJ-a, uz pomoć Husa Beat Street studija pri Beogradskom Igračkom Centru, jednom od najrazvijenijih sportsko-humanitarnih organizacija u regionu.

Foto: Promo Foto: Promo

Projekat  deci daje mogućnost da  se od širokog dijapazona ponude (klavir, gitara, harmonika, bubnjevi, pevanje)  u nečemu pronađu i zainteresuju, pa potom  i priključe nekim muzičkim školama i sekcijama.

Foto: Promo Foto: Promo

Pored toga, želimo da deci pomognemo na svaki mogući način, od doniranja odeće do obezbeđivanja hrane i pića koji bi im bili dostupni za vreme ostvarenja projekta.

Foto: Promo Foto: Promo

Za kraj projekta imaće pokazni program i mini koncert muzičara sa kojima su saradjivali, a na koji će biti pozvani svi njihovi prijatelji.

Pozivamo Vas da doprinesete ovom humanitarnom projektu medijskom pažnjom i podrškom, da postaknemo mlade da kroz muziku mogu imati veseliji, lepši a i uspešniji život, jer i mnogi poznati muzičari su počeli svoje muzičko edukovanje kao deca na rubu egzistencije.

Hvala Vam što podržavate muziku i nadahnuće najmlađih, i verujemo da će Vaš doprinos biti u skladu sa mogućnostima i interesovanjima i da ćete nam pomoći da proširimo svest o humanosti i pomoći najugroženijima.

Pratite Telegraf.rs i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA