NJEN SIN JE SNIMIO SVOJU SMRT: Ispovest majke čije je dete poginulo u udesu će vas rasplakati! (VIDEO)

- Nadam se da će ovaj video uticati na mlade ljude i da će barem nekoga sprečiti da počini ovakvu ludost. Želim da mladi vide kako "zabavna" vožnja može biti smrtonosna. Niste nedodirljivi, morate da shvatite kako je vaš život dragocen - rekla je Majklova majka

  • 3

Dvojica mladića iz Velike Britanije stradali su u saobraćajnoj nesreći u mestu Roterfild, a snimak njihove lude vožnje koja ih je odvela u smrt, objavilii su njihovi roditelji. Na ovaj način oni žele da skrenu pažnju ljudima da budu savesni vozači!

SNIMILI SVOJU SMRT: Jurcali kolima 150 na sat, zakucali se u zid i poginuli na licu mesta! (VIDEO)

Kajl Kefrord (20) i njegov prijatelj Majkl Oven su vozili automobil marke "reno klio", a poginuli su kada su se zakucali u zid lokalne crkve.

Obojica muškaraca su proglašeni mrtvim na mestu nesreće, a snimak njihove ludačke vožnje objavili su njihovi roditelji, kako bi upozorili druge mlade vozače.

- Mi smo se trudili da ih naučimo šta je dobro, a šta loše. Nadali smo se da će slušati naše savete i da će donositi ispravne odluke. Dok su se vozili, činilo se da je Majkl bio zabrinut zbog brze vožnje. Vikao je "Uspori, idemo 150 na sat". Ne znam zašto su to uradili, obojica su krivi - rekla je Majklova majka.

- Nadam se da će ovaj video uticati na mlade ljude i da će barem nekoga sprečiti da počini ovakvu ludost. Želim da mladi vide kako "zabavna" vožnja može biti smrtonosna. Niste nedodirljivi, morate da shvatite kako je vaš život dragocen, i vama i drugima. Bilo je užasno gledati ovaj video - dodala je.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA