Biciklista pao na zemlju kad je video ovu devojku šta radi! (VIDEO)

Ovaj mladić je doprineo popularnosti jedne kampanje svojim padom s bicikla

  • 3

Jedan Irac pao je sa svog bicikla kada je u centru Dablina spazio devojku koja je u tom momentu skidala brushalter na sred ulice. Ono što nije znao je da se radi o snimanju za kampanju protiv raka dojke i da je reč o učesnicama ovogodišnjeg izbora za Mis bikinija Irske, koje su se okupile kako bi podržale borbu protiv ove opake bolesti.

Žene, oslobodite svoje grudi! Danas je dan BEZ BRUSA! (FOTO)

Manekenkama koje su došle da "šire reč" o ovoj kampanji tako što će u javnosti skinuti svoje brushaltere, pridružila se i Sara Grinvud, poznata po učešću u irskom Velikom bratu.

Ipak, pukim sticajem okolnosti, najzaslužnija za viralnost ove kampanje ispala je Ana Pavel čije telo je, konkretno, zbunilo mladog Irca, kom je njena figura poremetila koncentraciju nužnu za vožnju.

Priznanje bi, svakako, trebalo odati i ovom mladiću, budući da je i on doprineo tome da veliki broj ljudi sada govori o ovoj kampanji.

Inače, pozadina ovog događaja je to što se 13. oktobar slavi kao "Dan bez brusa", čiji je cilj da podigne svest o raku dojke i ukaže na to koliko je važna prevencije ove strašne bolesti.

Pogledajte video:

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA