VOZAČ KANTRIMENA SMRTI MENJA PREZIME? Marko Milićev se RAZVODI i opet postaje MARKOVIĆ

- Supruga mu nije dolazila na suđenja. Samo se jednom pojavila u hodniku Palate pravde i sudija im je tada dozvolila da nakratko, u prisustvu straže, porazgovaraju - kaže izvor iz suda

  • 4

Marko Milićev, koji je osuđen na četiri i po godine zatvora zbog toga što je pregazio Luku Jovanovića naći će se na sudu, ali ovog puta zbog razvoda.

Supruga Nada, čije je prezime Milićev uzeo, odlučila je da se razvede od njega.

- Marko Milićev i Nada Milićev venčali su se 25. septembra 2013. godine. U to vreme on se prezivao Marković. Na venčanju je odlučio da uzme ženino prezime, najverovatnije jer je želeo da na taj način pokuša opere kriminalnu prošlost. Već 18. oktobra 2013. promenio je lična dokumenta i od toga dana je Milićev - kaže izvor upućen u prilike, podsećajući da je Milićev kao Marko Marković pet puta bio osuđivan za različita krivična dela.

- Kada je promenio prezime iz Marković u Milićev, on nije policiji predao svoj stari pasoš, tvrdeći da ne može da ga nađe. Pasoš je poništen, ali je postojala sumnja da ipak može da ga koristi u inostranstvu - objašnjava on.

Supruga Marka Milićeva nije se oglašavala dok su posle otvaranja afere "kantrimen" i njegovi najbliži članovi porodice tvrdili da ne znaju ništa o tome da on više ne nosi isto prezime.

- Supruga mu nije dolazila na suđenja. Samo se jednom pojavila u hodniku Palate pravde i sudija im je tada dozvolila da nakratko, u prisustvu straže, porazgovaraju - kaže izvor iz suda za jedan beogradski dnevni list.

Brakorazvodna parnica zakazana je za kraj novembra i Milićev će najverovatnije iz pritvora biti doveden u sud. Tada će moći da odluči da li želi da zadrži suprugino prezime ili će se vratiti na svoje Marković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dobrica

    9. novembar 2015 | 12:15

    Ne razumem, koga uopšte zanima da li on menja prezime? Interesantnije je utvrditi, čiji je auto vozio? Gde je taj auto? Da li ga je, uopšte on vozio. ..?

  • milos

    9. novembar 2015 | 13:28

    On robina umesto nekoga! Neko mu je lepe pare dao za ovo!

  • MI6

    9. novembar 2015 | 12:47

    Jadna je ovo država!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA