BAŠ JEZIVO: Ovako u Kini "leče" ljude kad otkriju da su gej (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Kina je 2001. godine skinula sa spiska mentalnih bolesti homoseksualnost. Tokom godina homoseksualci su bolje prihvaćeni u većim gradovima i u društvu. Međutim, oni su i dalje pod pritiskom porodice...

  • 2

Nekoliko kineskih bolnica priznalo je da koristi kontroverzne terapije podešavanja seksualnosti, među kojima su hemijske terapije, hipnoza i elektrošokovi, javlila je agencija Frans pres. U Pekingu je centar za psihološku pomoć promovisao terapiju lečenja homoseksualnosti elektrošokovima.

ŠOKANTNO OTKRIĆE: Sve žene su ili gej ili biseksualke!

- Posle svakog elektro šoka, pacijent zaustavi misli i odvoji se od svojih fantazija - navodi se na zvaničnom sajtu bolnice i dodaje da se polučasovne terapije, koje se sprovode u razmaku od nekoliko dana, prepisuju samo u "najtežim slučajevima".

Kina je 2001. godine skinula sa spiska mentalnih bolesti homoseksualnost. Tokom godina homoseksualci su bolje prihvaćeni u većim gradovima i u društvu. Međutim, oni su i dalje pod pritiskom porodice, posebno kada su jedinci. Mnogi pristaju na heteroseksualni brak zbog roditelja.

 

Terapije konverzije seksualnosti su se koristile u svetu početkom 20. veka, kada su psihoanalitičari i lekari mislili da mogu da "izleče" homoseksualce. Sada se takve terapije smatraju nenaučnim, neefikasnim, čak i opasnim po zdravlje. Međutim, takve kontroverzne terapije se i dalje koriste u nekim državama kao što je Kina.

Svetska zdravstvena organizacija (SZO) osudila je i zabranila 2009. godine takve terapije jer mogu da izazovu oštećenja mozga i traume. Neki homoseksualci koji su pristali na tu terapiju kažu da su imali velike glavobolje i bolove.

Homoseksualni aktivisti, koje finansiraju pretežno američka i britanska ambasada, postavili su ispred bolnica koje sprovode tu terapiju plakate "Homoseksualnost nije bolest". Oni vode kampanju kako bi ubedili vlasti da ukinu lečenje homoseksualnosti u zdravstvenim ustanovama.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dexxx

    11. novembar 2015 | 15:26

    Kancer savremenog doba..nacin da se unisti ono sto je naj svetije pojedincu ..porodica..da se manipulise masama i da se ostvaruju interesi pojedinih drzava..treba leciti ..ja zalim te ljude

  • Hok

    11. novembar 2015 | 14:15

    Prava terapija I treba da ih lece ,ustvari svi treba da ih lece,svaka drzava jer to I jeste bolest I hormonalni poremecaj.a to sto sacica psihologa I sociologa ne vise od 30% tvrdi da nije bolest I to je opste prihvaceno,sasvim je prihvaceno.a velika vecina psihologa I sociologa tvrdi da je to bolest ,I jeste bolest je I zato je treba leciti,a ne diskriminisati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA