UŽAS: Slepoj devojčici (7) oduzeli štap jer predstavlja OPASNOST PO DRUGU DECU (VIDEO)

Njena majka Kristi se potrudila da joj nabavi štap kako bi normalno funkcionisala, a ne pomagača, jer bi onda bila stalno zavisna od nekoga. Nije mogla da pretpostavi da će to nekome zasmetati...

  • 10

Lili Grejs Huper (7) je devojčica iz Bristola koja je imala tu nesreću da pohađa školu u kojoj ne razumeju i nemaju osećaja za njen invaliditet. Naime, ona je slepa i za hodanje koristi štap, koji jako smeta školskoj upravi, pa su joj zabranili da ga donosi iz "bezbednosnih i zdravstvenih razloga".

Siledžija je krenuo da bije slepog dečka, a onda se dogodilo nešto što ga je totalno UNIŠTILO!

Devojčica je sa samo četiri godine pretrpela moždani udar zbog kojeg je ostala bez vida. Njena majka Kristi se potrudila da joj nabavi štap kako bi normalno funkcionisala, a ne pomagača, jer bi onda bila stalno zavisna od nekoga. Nije mogla da pretpostavi da će to nekome zasmetati...

- Ona nikada nije imala problema sa drugom decom. Čak se niko od roditelja nije žalio na nju. Stvarno ne znam gde je problem - rekla je majka Kristi Huper.

Lili Grejs vidi samo na levo oko boje i svetlost, dok na drugo, desno, ne vidi uopšte. Postoje neke indikacije da će za koju godinu biti podvrgnuta operaciji, te da će joj vidi biti vraćen delimično.

Iz osnovne škole u Bristolu su rekli da oni smatraju da ova učenica ne treba da koristi štap i da stoje iza svega rečenog i navedenog.

Pogledajte video:

Da li znate za neki sličan slučaj u Srbiji? Odgovor ostavite u komentaru.

(Telegraf.rs / Izvor: telegraph.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 227

    23. novembar 2015 | 09:09

    Njima smeta i ugrožava ih štap slepe devojčice,a ne smeta im kada neko donese pištolj u školu ?Debilski sistem ?

  • stvarno?

    23. novembar 2015 | 09:19

    Zapad u koji mi besomuchno zelimo da odemo.

  • liz

    23. novembar 2015 | 11:12

    idioti i bezdusnici...sta drugo i ocekivati od hladnih engleza!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA