PRONEVERILI TRI MILIONA DINARA? Lekari iz Bora zadržani u pritvoru!

Osumnjičeni D. M. (1985), D. B. B. (1985) i D. K. V. (1971) se terete da su od januara ove godine sačinjavali recepte za lekove, koje su potom iskoristili za pribavljanje protivpravne imovinske koristi

  • 2

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova zadržali su dvoje lekara borskog doma zdravlja i radnicu Apotekarske ustanove u Boru, zbog postojanja osnova sumnje oštetili Republički fond za zdravstveno osiguranje Beograd i ostvarili korist od oko tri miliona dinara.

Osumnjičeni D. M. (1985), D. B. B. (1985) i D. K. V. (1971) se terete da su od januara ove godine sačinjavali recepte za lekove, koje su potom iskoristili za pribavljanje protivpravne imovinske koristi.

Osumnjičenima je po nalogu višeg javnog tužioca u Zaječaru određeno zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica. Oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    26. novembar 2015 | 12:17

    Pod hitno proveriti dom zdravlja u gracanici !

  • Јелена у земљи чуда

    26. novembar 2015 | 12:21

    Неко изненађен?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA