ZATVORENIK KRIO DROGU U GAĆAMA: Devojka mu je prošvercovala u ljubavnu sobu!

Ovo je drugi pokušaj šverca zabranjenih supstanci u niški zatvor za poslednjih mesec dana

  • 4

Zatvorski čuvari pronašli su kod osuđenika D.M. koji u niškom Kazneno popravnom zavodu izdržava zatvorsku kaznu zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, 14 tableta suboteksa koji se koristi kao zamensko sredstvo za narkotike.

Đak OSMOG RAZREDA ukrao očevu MARIHUANU i prodavo je u školi na času!

Kako saznajemo, on je opijat sakrio u šavu donjeg veša.

- Neposredno pre zaplene on je u „ljubavnoj sobi“ imao susret sa svojom devojkom koja mu je tada predala tablete prošvercovane u zatvor. Kada je poseta završena i on krenuo ka paviljonu, čuvari su ga pretresli i našli suboteks – kažu naši sagovornici iz istrage.

Ovo je drugi pokušaj šverca zabranjenih supstanci u niški zatvor za poslednjih mesec dana.

- Kod zatvorenika E.Š. je 30. oktobra pronađeno 28 tableta trodona koje imao nameru da dalje proda. Reč je o jakom analgetiku čija zloupotreba takođe dovodi do efekta sličnog onom koji izazivaju narkotici – rekli su naši izvori.

Foto: justice.gov Foto: justice.gov

Protiv obojice je policija podnela krivična prijava zbog trgovine narkoticima, ali je uprava Kazneno popravnog zavoda zbog kršenja njihovih propisa pokrenula disciplinski postupak radi oduzimanja zatvorskih beneficija.

Tako će E.Š. koji je kaznu izdržavao u poluotvorenom odeljenju izgubiti ovu povlasticu i biti vraćen u zatvoreno odeljenje.

D.R.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA