RUSI UBILI VOĐU DŽIHADISTA: Putinova avijacija usmrtila generala koji je oborio Suhoj! (VIDEO)

Danas je i službeno potvrđeno da je brigadni general Rašid Bakdaš, koji je početkom sirijskog sukoba dezertirao iz Sirijske Arapske Vojske i pridružio se islamističkim militantima u Latakiji, ubijen u žestokom ruskom bombardovanju planina Džabal Turkman

  • 25

U odmazdi ruskih i sirijskih snaga u Latakiji je ubijen islamistički general koji je s Turskom koordinirao obaranje ruskog aviona "Su-24".

DŽIHADISTI SU UNIŠTENI! Ruska avijacija sravnila sa zemljom i ubila sve teroriste na području gde je oboren Suhoj! (VIDEO)

Danas je i službeno potvrđeno da je brigadni general Rašid Bakdaš, koji je početkom sirijskog sukoba dezertirao iz Sirijske Arapske Vojske i pridružio se islamističkim militantima u Latakiji, ubijen u žestokom ruskom bombardovanju planina Džabal Turkman, posle čega su u to područje ušle snage sirijske vojske i Hezbolaha i potisnule islamiste Al-Nusra Fronta i militante "Turkestanske islamističke stranke".

Vest je prvo objavio sirijski portal "Waha Report", a kasnije je na Tviteru potvrđena od strane takozvane "Slobodne sirijske vojske" i na islamističkoj stranici "Ahrar Al-Mgheer" koja navodi da je brigadni general Rašid Bakdaš "umro kao mučenik u turskoj bolnici" od posledica ranjavanja u ofanzivi ruskog vazduhoplovstva i sirijskih kopnenih snaga u Latakiji.

Kako su izvestili mediji, prema dostupnim informacijama, general Bagdaš je zajedno s militantima "Turkestanske islamističke stranke" sa sirijske strane granice koordinirao obaranje ruskog aviona Su-24.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bulbulderac

    27. novembar 2015 | 00:00

    Na ovu vest pustam "moravàc" isipam ladnu sljivku.

  • Miljan

    27. novembar 2015 | 00:23

    Znači da je Turska ustvari na strani Islamske države!!?? Da li je to zaista tako?? Svi znaju a ne reaguje niko osim Rusije!!??

  • Mister Yes

    26. novembar 2015 | 23:39

    Samo tako brate PUTINE. Salji Bogu na istinu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA