RUSI UHAPSILI MOĆNU BANDU: Zaplenjena velika količina eksploziva, munjevita akcija moskovske policije!

Policija je uhapsila nekoliko dilera oružjem tokom njihovog razmenjivanja eksploziva i municija na veliko, kao i ručno napravljenih bombi

  • 0

Nekoliko trgovaca oružjem uhapšeno je u Moskvi. Kod bande je pronađen novac, eksploziv TNT i bombe, među kojima su i avionske.

U SREDIŠTU KRVAVE ŠKOLE ZA DŽIHADISTE: Decu uče šta je kalašnjikov i kako njime da BRANE VERU! (VIDEO)

Kriminalna banda uhvaćena je u prestonici Rusije, prilikom razmenjivanja eksploziva i municija na veliko, kao i ručno napravljenih bombi.

Policija je konfiskovala 8 kilograma ekploziva TNT, 30 ručnih granata, mine raznih vrsta, 15 artiljerijskih granata, 40 elektiričnih detonatora, 55 delova za pištolje, oko 100.000 komada municije i velika količina baruta.

Banda je neutralizovana u zajedničkoj akciji policije i Federalnih službi bezbednosti. Najveća količina oružja pronađena je u garaži jednog od osumnjičenih.

Foto: Tanjug / AP Foto: Tanjug / AP

Tokom pretraživanja lokacije, otkrivena je ručna bomba koja je bila spremna za upotrebu koja je odmah uništena na licu mesta.

Kriminalci su takozvani "Crni bageri", koji su ilegalno iskopavali bojišta Drugog svetskog rata, često pronalažeći medalje i druge kolekcionarske predmete.

Policija je takođe otkrila 17 cevi sa psihoaktivnim supstancama, kao i lek anti-toksin koji je pronađen u kompletu prve pomoći korišćen u sovjetskoj vojnoj eri.

(Telegraf.rs / Izvor:rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA