Imali ste udes u inostranstvu, a nemate kome da se obratite? Ovo je potrebno da uradite!

Uz pomoć Super članske kartice AMSS-a, gde god da odete na put možete računati na besplatnu popravku ili čak prevoz do najbližeg servisa, a sve to za samo 2.000 dinara

  • 0

Da li znate da i najmanji udes u inostranstvu može da vas košta na hiljade evra?! U stranim zemljama troškovi uklanjanja vozila po nalogu policije, šlepovanje i hotelski smeštaj, koji je često neophodan u ovakvim situacijama, skupi su i često premašuju vaš budžet. Obezbedite se na vreme, postanite član Auto moto saveza Srbije i sa Super članskom karticom uživajte brojne privilegije i uštedite novac.

OD SADA I NA OBJEKTIMA MOJ KIOSK I BENZINSKIM STANICAMA NIS PETROL I GAZPROM NEFT: Postanite član AMSS i koristite brojne pogodnosti čitavnih godinu dana!

Mislimo na vas i zato smo proširili broj svojih prodajnih mesta i tako vam omogućili da veoma jednostavno, uz nov i lakši način aktivacije, za samo 2.000 dinara, postanete naš član i uživate brojne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope, čitavih godinu dana.

Napravite pravi izbor: Zaključite polisu osiguranja od autoodgovornosti u AMS Osiguranju!

U slučaju kvara u Srbiji možete četiri puta iskoristiti popravku vozila na putu ili šlepovanje, a u inostranstvu popravku ili čak prevoz do najbližeg servisa potpuno besplatno. U slučaju saobraćajne nezgode, operateri AMSS pozivom na broj 1987 organizovaće vam besplatno šlepovanje i do samog prebivališta, gde god da se nalazili u Evropi.

Foto: Promo Foto: Promo

Vlasnici Super članske kartice mogu uvek dobiti pravni savet i ukoliko je to neophodno, u slučaju saobraćajne nezgode, hotelski smeštaj, prevoz članova porodice, kao i velike popuste u okviru sistema "Show your card" na skoro 28.000 prodajnih mesta širom Evrope.

Ne zaboravite da pre svakog puta svratite u AMSS centar, pregledate tehničku ispravnost svog vozila, uzmete međunarodna dokumenta i za sve što vam je potrebno u zemlji i Evropi pozovete Operativni centar Auto moto saveza Srbije, koji je dežuran 24 sata.

Ukoliko želite da postanete član Auto moto saveza Srbije i koristite brojne privilegije, dovoljno je samo da posetite bilo koji prodajni objekat Moj kios ili benzinsku stanicu NIS Petrol i Gazprom Neft i postaćete brzo, lako i jednostavno vlasnik Super članske kartice.

Sada vas ništa ne može sprečiti da uživate sigurnu i bezbednu vožnju. Vaša Super članska kartica čeka vas i na više od 1.200 kioska i preko 300 benzinskih pumpi širom Srbije. Za više informacija posetite sajt www.amss.org.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA