POSLE TERORISTIČKOG NAPADA DRŽAVLJANI SRBIJE SU DOBRO: Naš tročlani medicinski tim je bezbedan

Mesto u kome se mirovnjaci iz Srbije nalaze i mesto u kome je napadnuta baza Ujedinjenih nacija nalaze se na sasvim suprotnim krajevima Malija

  • 0

Tročlani medicinski tim Vojske Srbije koji je angažovan u mirovnoj misiji u afričkoj državi Mali bezbedan je i nastavlja sa svojim planiranim aktivnostima, izjavio je portparol Ministarstava odbrane i Vojske Srbije kapetan korvete Jovan Krivokapić, povodom informacije da je napadnuta mirovna baza Ujedinjenih nacija u Maliju.

JOŠ JEDAN TERORISTIČKI NAPAD: Ubijeno dvoje pripadnika UN i jedan civil! (FOTO)

Krivokapić je agenciji Beta rekao da su mesto u kome se mirovnjaci iz Srbije nalaze i mesto u kome je napadnuta baza Ujedinjenih nacija nalaze na sasvim suprotnim krajevima Malija.

- Pripadnici Ministarstva odbrane nisu angažovani u mirovnoj misiji Ujedinjenih nacija, već u misiji Evropske unije - rekao je Krivokapić.

Pozivajući se na izjavu zvaničnika UN, agencija AFP je javila da su najmanje tri osobe poginule su u napadu na bazu mirovnjaka Ujedinjenih nacija u Kidalu na severu Malija.

U napadu su poginula dva pripadnika mirovnih snaga UN i jedan civil.

(Telegraf.rs/ Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA