DISCOVERY pokreće URADI JEDNU STVAR - #STARTWITH1THING kampanju u Srbiji

Discovery Communications, zajedno sa lokalnim partnerima, pokreće kampanju podizanja ekološke svesti, kojoj se svako u Srbiji može priključiti i dati svoj doprinos globalnim naporima očuvanja životne sredine. U sklopu kampanje biće premijerno prikazan dokumentarac U TRCI SA IZUMIRANJEM, 2. decembra na Discovery kanalu

Komentari

  • Dobi

    1. decembar 2015 | 03:10

    Da su ameri prihvatili Teslin patent o stvaranju i koriscenju besplatne energije iz prirode ,ne bi nam trebale ni hidro ni nuklearne elektrane, posto nisu mogli da odole pohlepi za zaradom, mi se i danas snabdevamo energijom na takav nacin a to nas kosta ovolikog zagadjenja,a Bil Gejts je u tv programu rekao da stanovnistvo treba da se svede na 500 miliona.Ostali znaci treba da nestanu sa planete u sto kracem roku.

  • Vesna

    1. decembar 2015 | 00:26

    Nama stize izumiranje na nasem terenu, nasem okruzenju, nasom voljom, znanjem i ne znanjem. Kada se okrenemo sebi videcemo koliko stvarno pojedinac utice u svakom segmentu. Nase okretanje glave od vidljivih neispravnih radnji drugih, jeste stvar pojedinca, ne zato sto nismo to uradili, vec zato sto nas neiteresuje sta to radi taj pored nas i oko nas. To je pojedinac, svako od nas. Imali svesti ili ne, sve je na nama. BITI ILI NE BITI, PITANJE JE S A D A.

  • Перагеније

    30. novembar 2015 | 22:22

    Не мора свако пјединачно - довољно ће, за почетак, бити да САД смање испуштање отрова и производњу топлоте. Онда ће са Кином бити лако.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA