Ovo je poslednja VALENTININA PORUKA pre nego što je poginula u jezivoj nesreći! (FOTO)

"Viki, anđele, počivaj u miru", "Večno ćemo te pamtiti", "Saučešće porodici", samo su neke od brojnih poruka koje su juče osvanule na njenom Fejsbuk profilu

  • 7

Valentina Stamenković (16) iz Svrljiga poginula je 28-og oko 8 sati u stravičnom udesu na putu ka Knjaževcu, kod svrljiške mlekare.

RECITE MI DA JE MOJA TINA ŽIVA, NE MOGU BEZ NJE: Očaj i vapaj momka čija je devojka poginula u stravičnoj nesreći!

Maloletna devojka je prethodne noći bila sa društvom u kafani "Zlatni Timok" u Svrljigu, a u jutarnjim satima je sa momkom Nešom Nešićem (23) doživela strašan udes.

"Jugo" kojim je upravljao Nešić na nizbrdici je proklizao u krivini, verovatno zbog poledice na putu, zaneo se i prešao na levu stranu i direktno se sudario sa polom za čijim volanom je bio M.V. iz Inđije.

Neša je rekao da je kobnog jutra obavestio Valentininu mamu Milicu da su povređeni u sudaru i da su prebačeni za Niš.

Valentina je pohađala srednju ekonomsku školu i živela je kod bake u Svrljigu. U selu Drajinac gde su joj roditelji, odlazila je povremeno. Vest o njenoj pogibiji potresla je brojne Valentitnine prijatelje iz Svrljiga i sela Drajinac, u kom je odrasla.

Foto: Facebook/Valentina Stamenković Foto: Facebook/Valentina Stamenković

"Viki, anđele, počivaj u miru", "Večno ćemo te pamtiti", "Saučešće porodici", samo su neke od brojnih poruka koje su juče osvanule na njenom fejsbuk profilu.

Njena poslednja poruka na ovoj društvenoj mreži je: Na sve što me je ubijalo odgovarala sam sa osmehom.

Veče pre tragedije Valentina je provela sa momkom Nešom i nekoliko drugarica u kafani "Zlatni Timok" u Svrljigu. Valentina je drugarici M.M. te noći poslala SMS da se oseća fantastično u društvu, podsećajući na njenu omiljenu pesmu: Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine. 

(Telegraf.rs/ Izvor: Srbijadanas.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cogi

    1. decembar 2015 | 14:56

    U 16 godina u kafanu do osam ujutru

  • Jeremil

    1. decembar 2015 | 13:52

    Alkohol,poledica i kocnica.. .

  • Realno?

    1. decembar 2015 | 13:55

    Matere mi kije niste normalni.. nije na citaocima telegrafa da kazu ko je kriv... e majke mi iz dana u dan prelazite sve mjere.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA