Znanjem protiv Marfija!

Izlaziš na binu, a znojiš se? Vrti ti se u glavi? Drhtiš? Strah od javnog nastupa je u vrhu liste najčešćih strahova. Milioni ljudi se plaše da stanu na binu i govore pred ljudima. Ako si i ti jedan od njih, “Znanjem protiv Marfija” je pravi projekat za tebe

  • 1

FON-ov centar za razvoj karijere već petu godinu za redom organizuje seminar “Znanjem protiv Marfija”. Cilj ovog projekta je da pomogne studentima Beogradskog univerziteta u prevazilaženju treme i usavršavanju javnog nastupa. Seminar traje dva dana i održaće se 12, u prostorijama Opštine Stari grad, i 13. decembra, na Fakultetu organizacionih nauka.

 

Prvog dana studenti će biti u prilici da slušaju predavanja uglednih stručnjaka čija profesija zahteva javno nastupanje ili se bavi problemom treme koja nastaje pri javnom nastupu.

 

Predavanja će držati: Slavko Beleslin (novinar), Viktor Savić (glumac), sa Vladimirom Trifunovićem (DJ Calavera) i Mirjana Beara (psiholog).

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Pored predavanja, biće održana i panel diskusija na temu “Marfi u javnom nastupu” u kojoj će učestvovati: Bojan Perić, Boris Teodosijević, profesionalni trener poslovnih komunikacionih veština, Tamara Vlastelica Bakić, profesor na katedri za Marketing i odnose s javnošću na Fakultetu organizacionih nauka, Jelena Cice iz Quality Austria i Katarina Mirković, asistent na katedri za Marketing i odnose s javnošću na Fakukltetu organizacionih nauka.

 

Drugog dana učesnici će moći da se praktično oprobaju u javnom nastupu. Pošto će grupe biti manje, svako će imati priliku da se javno prezentuje i da dobije konkretne informacije kako da unapredi svoj nastup.  Radionice će držati: Nataša Malinović iz Beogradske otvorene škole i Dragoljub Matić iz Instituta NLP.

 

Seminar je otvoren za studente svih fakulteta Beogradskog univerziteta. Svi zainteresovani za učešće u projektu mogu se prijaviti od 3. do 9. decembra. Prijavne formulare i više informacija o projektu možete pronaći na zvaničnom sajtu FON-ovog centra za razvoj karijere.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA