PRED NAMA TOPLIJI DANI: Uživaćemo u suncu i prolećnim temperaturama!

U Beogradu sutra umereno do potpuno oblačno i toplo, tokom prepodneva i uz uslove za retku pojavu slabe kiše. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar

  • 1
Obronci Fruške gore Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

U Srbiji sutra umereno do potpuno oblačno i toplo, tokom jutra i prepodneva ponegde sa slabom kišom. Uveče i tokom noći smanjenje oblačnosti i razvedravanje. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 3 do 9 stepeni, maksimalna dnevna od 9 do 14 stepeni.

STIŽU NAM TOPLIJI DANI: Ujutru hladnije i s mrazom, a preko dana očekujte SUNCE!

U Beogradu sutra umereno do potpuno oblačno i toplo, tokom prepodneva i uz uslove za retku pojavu slabe kiše. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura 7 stepeni, maksimalna dnevna 11 stepeni celzijusovih.

U sredu pre podne i sredinom dana umereno do potpuno oblačno, ponegde sa retkom pojavom veoma slabe kiše. Posle podne i uveče smanjenje oblačnosti.

Od četvrtka jutra će biti sveža i maglovita, tokom dana sunčano i u većini predela veoma toplo vreme za ovo doba godine, jedino se u nizijama na severu magla i niska oblačnost očekuju tokom većeg dela dana i u tim predelima biće hladnije, dok će u južnim i centralnim predelima Srbije maksimalna temperatura biti i do 15 stepeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blesko de Gama

    2. decembar 2015 | 07:53

    Lepo vreme u ovo doba godine? Da nema to neke veze sa putem kojim se kreću migranti. U ostalom delu Evrope je pravi kijamet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA