MISTERIOZNA SMRT ĆERKE BANKARA: Beograđanka napravila ŽURKU, pa pala sa terase!

- U ranim jutarnjim satima devojka je pala preko ograde sa visine od desetak metara i poginula - rekao je izvor blizak istrazi

  • 8

K. K. (17) iz Beograda nastradala je u nedelju oko pet sati ujutro kada je pala sa terase svog stana na Vračaru pod još nerazjašnjenim okolnostima. Nesrećna devojka je ćerka funkcionera jedne poznate strane banke, piše Informer.

 

Na ovoj građevini u Zemunu je poginuo radnik o čijoj SMRTI SVI ĆUTE! (FOTO)

 

Policija utvrđuje da li je pad devojke sa trećeg sprata bio nesrećan slučaj, samoubistvo ili je možda neko namerno gurnuo.

 

- U noći između subote i nedelje K. K. je napravila žurku u porodičnom stanu. Za to vreme njeni roditelji bili su van grada. U ranim jutarnjim satima devojka je pala preko ograde sa visine od desetak metara i poginula. O tragediji su odmah obavešteni Hitna pomoć i policija. Prisutni su tad policajcima rekli da je K. K. u jednom trenutku sama izašla na terasu i da su ubrzo čuli udarac - rekao je sagovrnik za Informer koji je blizak istrazi.

 

 

Njeni rođaci i prijatelji rekli su da nije imala nikakav razlog da digne ruku na sebe. Policija je zato juče saslušala sve mlade koji su  prisustvovali žurci kako bi utvrdili šta se tačno dešavalo te noći.

 

- Svi su rekli da njeno ponašanje te noći nije bilo čudno. Ispričali su da su neposredno pre tragedije pili alkohol i igrali igru "masne fote", ali nisu objasnili šta je bio pravi cilj igre. Ostalo je nejasno da li je ta igra imala bilo kakve veze sa padom nesrećne devojke i da li ju je neko eventualno izazivao da se popne na terasu, posle čega je nastradala - priča izvor.

 

U policiji kažu da je malo verovatno da je neko devojku namerno gurnuo sa terase, ali se svakako proverava svaki, pa i najmanje moguć scenario.

 

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nadja

    9. decembar 2015 | 17:34

    Mene je ova prica izuzetno potresla,a dodatno su me uznemirili komentari blago retardiranih osoba koje su u stanju da tu tragediju povezuju sa finansijskom situacijom......koliko monstruma ima u nasem okruzenju.....slucajno sam pricu cula ranije i neposredno znam o kojoj porodici je rec i da je njihova tuga ogromna,kao i kod svakog ko prezivi gubitak......uopste nije rec o enormno imucnima,a i da jeste zar bi neko normalan mogao da likuje njihovoj tragediji......cesto postajemo zivotinje,a zaboravimo i da se postidimo zbog svoje nesavrsenosti..... \

  • Miloš

    9. decembar 2015 | 13:30

    Ovaj vračar kao da je uklet.

  • Nira

    9. decembar 2015 | 14:31

    Sumnjiva im priča žurka ,preglasna muzika i da čuju tup udar debelo smrdi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA