Zapaljena četiri SLUŽBENA VOZILA na Kosovu!

Zapaljeni automobili bili su u vlasništvu Apelacionog suda u Prizrenu, Osnovnog suda u Gnjilanu, Tužilaštva u Peći i kosovske Poreske administracije u južnom delu Kosovske Mitrovice

  • 3

Četiri službena vozila pojedinih kosovskih institucija zapaljeni su tokom noći, saopšteno je danas iz Kosovske policije.

Zapaljeni automobili bili su u vlasništvu Apelacionog suda u Prizrenu, Osnovnog suda u Gnjilanu, Tužilaštva u Peći i kosovske Poreske administracije u južnom delu Kosovske Mitrovice.

Iz Kosovske policije je saopšteno da je prvo nešto pre 23 sata zapaljeno službeno vozilo Apelacionog suda u Prizrenu, petnaest minuta nakon tog incidenta, u Gnjilanu je izgorelo vozilo na parkingu ispred Osnovnog suda u ovom gradu.

Pre ponoći u Peći je zapaljeno službeno vozilo Tužilaštva Kosova, a oko ponoći u južnom delu Kosovske Mitrovice izgorelo je vozilo kosovske poreske administracije, na parkingu ispred Skupštine opštine.

Ove slučajeve Kosovska policija kvalifikovala je kao podmetanje požara, a policija je započela istragu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • momazver

    13. decembar 2015 | 16:04

    Čekaj,jel ja sad treba da se nerviram...ili ne?

  • hm

    14. decembar 2015 | 11:35

    I opet suzavac u kosovskoj skupstini! Smenise Jablanovica jer covek rece da su divljaci, svasta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA