OVO JE BILA ŽURKA GODINE: Više od 3.000 gostiju proslavljalo još jednu COMTRADE pobedu (FOTO)

U sjajnoj atmosferi uživali su između ostalih i Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, zatim gradski menadžer grada Beograda Goran Vesić, Nenad Čanak, Milka Forcan, Srđan Đoković, modni kreator Bata Spasojević, glumac Vladimir Aleksić...

  • 3

Iz godine u godinu kompanija Comtrade niže uspehe i postavlja trendove na mnogim poljima, pa je tako i kada je u pitanju novogodišnja žurka koja je ove godine okupila više od 3.000 zvanica. Među njima bile su mnogobrojne ličnosti iz sveta politike, biznisa, medija i javnog života koje su svojim prisustvom uveličale proslavu kojom je obeležena još jedna  - POBEDNIČKA COMTRADE SEZONA!

Na spektakularnoj žurki svi gosti su mogli da uživaju u vrhunskoj muzici, odličnoj atmosferi, piću i ljubaznom osoblju.

U sjajnoj atmosferi uživali su između ostalih i Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, zatim gradski menadžer grada Beograda Goran Vesić, Nenad Čanak, Milka Forcan, Srđan Đoković, modni kreator Bata Spasojević, glumac Vladimir Aleksić, Milan Bošković, Ana Štajdohar i Nikola Demonja, Žika i Dajana Jakšić, naš poslavljeni reprezentativac Edin Škorić, urednik Informera Dragan J. Vučićević i mnogi drugi.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ceo program upotpunile su i igračice sa svojim sjajnim nastupom i spektakularnim koreografijama.

Kao i svake godine domaćin Veselin Jevrosimović dočekivao je i pozdravljao goste, a pobrinuo se i da im tokom cele večeri bude prijatno što se moglo videti po njihovim osmesima na licu.

Uživajte u fotografijama sa kojima smo, nadamo se, makar malo uspeli da vam približimo sinoćnu atmosferu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA