STVORENI USLOVI ZA BOLJI ŽIVOT U NEGOTINU: Predsednik opštine čestitao svojim građanima NOVU 2016. GODINU

Stvoreni su čvrsti temelji za kvalitetniji život Negotinaca u narednoj godini, a pred nama su nove nade, izazovi i visoka očekivanja ocenio je u novogodišnjoj čestitki predsednik opštine Negotin Jovan Milovanović

  • 2

Predsednik opštine Negotin Jovan Milovanović poželeo je građanima svog grada da im radost novogodišnjih praznika donese mir, prijateljstvo i ljubav u svaki dom i da im 2016. godina bude još lepša i uspešnija.

OPŠTINA NEGOTIN organizuje javnu RASPRAVU o temama od interesa iz javnog informisanja

- Dragi sugrađani, u svoje lično ime i u ime svih saradnika, vama i vašim porodicama želim mnogo zdravlja, sreće i uspeha u novoj 2016. godini. Ono što smo gradili i što za sobom ostavljamo u 2015. godini jeste putokaz jedne lepše i izvesnije budućnosti. Stvoreni su čvrsti temelji za kvalitetniji život Negotinaca u narednoj godini, a pred nama su nove nade, izazovi i visoka očekivanja - poručio je Milovanović i dodao:

Foto: flickr/ShedBOy Foto: flickr/ShedBOy

Novo LED osvetljenje - zajednički projekat građana i lokalne samouprave (FOTO)

- Uveren sam da ćemo u godini koja dolazi, sa još većim entuzijazmom i odgovornošću nastaviti započete poslove i da ćemo svi živeti bolje. Neka radost novogodišnjih praznika donese mir, prijateljstvo i ljubav u svaki dom i neka nam sledeća godina bude još lepša i uspešnija.

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA