MOLIMO VAS, IZVINITE! Železnice se IZVINILE PROMRZLIM PUTNICIMA koji su OSAM SATI čekali u vozu bez grejanja!

Molimo vas, izvinite! Posebno izvinjenje upućujemo porodicama koje su bile zabrinute za decu, stare i bolesne koji su se nalazili među naših 224 putnika, navodi se u izvinjenju "Srbija voza" i "Infrastrukture železnice Srbije"

  • 7

Preduzeća "Srbija voz" i "Infrastrukture železnica Srbije" izvinila su se danas građanima i putnicima što su više sati čekali bez struje i grejanja u vozu na relaciji Beograd-Bar.

 

VOZ SMRSKAO AUTOMOBIL, VOZAČ POGINUO: Stravična nesreća kod Valjeva!

 

Kako se u saopštenju navodi, izvinjenje je upućeno zbog velikog propusta i neblagovremenog organizovanja prevoza 224 putnika, koji su devet sati čekali u vozu na relaciji Beograd-Bar.

 

EVO KAKO DA PUTUJETE VOZOM DO MOSKVE i šta sve usput nikako ne smete da propustite! (VIDEO)

 

- Molimo vas, izvinite! Posebno izvinjenje upućujemo porodicama koje su bile zabrinute za decu, stare i bolesne koji su se nalazili među naših 224 putnika. Kao najodgovorniji u Srbija Vozu i Infrastrukturi železnica Srbije prihvatamo svu odgovornost za ovaj incident, a adekvatne sankcije biće primenjene i prema svima koji su bili u lancu odgovornosti - stoji u saopštenju.

 

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

 

UVEDEN VOZ NA LINIJI BEOGRAD - MOSKVA! Šta mislite koliko košta KARTA?

 

Iz tih poreduzeća još jednom mole sve građane, njihove putnike i Vladu Srbije da prihvate nihovo izvinjenje.

 

- Mi ćemo učiniti sve da se u rukovođenju naših kompanija ovakvi propusti na železnici više nikad ne ponove - navodi se u saopštenju.

 

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

 

U sudaru voza i automobila 3. januara, na pruzi Beograd-Bar kod Valjeva, oštećena je lokomotiva i kontaktna mreža, zbog čega je nestala struja, a zbog neadekvatne procene potrebnog vremena za otklanjanje kvara, putnici su devet sati proveli u vagonima bez struje, grejanja, hrane i vode.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zorica

    5. januar 2016 | 17:09

    Nista vise nije sramota u ovoj zemlji.Može da se priča o milion reorganizacija,sve je uzalud,potrebno je promeniti svest u glavama a to je nemoguća misija..

  • Milan Brankovic

    5. januar 2016 | 18:07

    Mnogo lepo bi bilo da vise rukovodioca dobije pedalu iz zeleznica............

  • sta reci.....

    5. januar 2016 | 15:24

    sramota....osam sati, ej bre.da li je moguce da je toliki javasluk?koliko sluzbi je ovde samo zatajilo.pre neki dan otkazase voz, jer nemaju masinovodju, bruka, ali zato sefova ni broj im se ne zna.zbog toga se ovako nesto i dogadja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA