SRBI PRODALI ZAGOROV PEPEO ZA 2.000: Evo šta se još u Srbiji "valja" po internetu

Na internet sajtovima na kojima se licitiraju razni predmeti mogu se pronaći najrazličitiji proizvodi, od čamca bivšeg dečka, pa do olovke za premotavanje kasete

  • 1

Ljudi u Srbiji poslednjih nekoliko godina na internetu pokušavaju prodaju da bukvalno sve što im "padne pod ruku", a nekima je to i uspelo.

Jedan Čačanin je na najpoznatijem srpskom sajtu za licitaciju prodao pepeo spaljenog stripa, a mogu da se pronađu i mrtvački sanduci, živi svitac, stvari bivšeg dečka itd.

Prodavac iz Čačka je na licitaciju dao strip "Zagor - Ims 4 Blago crvene planine", što i ne bi bilo čudno da on nije potpuno spaljen i ostao samo pepeo koji je bio na prodaju, piše Alo.

Taj oglas je pregledan 4.237 puta, a da stvar bude još čudnija, a pepeo je našao kupca i prodat je za 2000 dinara.

Ništa manje čudna nije bila je ponuda jednog prodavca iz Mataruške Banje, koji je oglasio prodaju "fensi, kul ekstra svica", a kao prilog, okačio je njegovu fotografiju na kojoj ga drži na dlanu, uz objašnjenje da je svitac "nekorišćen".

Početna cena je bila 10 dinara, ali niko nije želeo da ga kupi.

Osim njega, sreću nije imao ni prodavac gumenog štita koji je korišten za snimanje filma "Boj na Kosovu", i pored toga što ga je ovaj prodavac ponudio što je bolje mogao i naveo da se može videti na Jutjubu. Naime, dovoljno je da neko ko je zainteresovan ode na ovaj sajt i u filmu vidi ovaj štit u nekoliko scena nakon prvih 60 minuta filma, a odlično se vidi na 1:29:8 minuta, kada je ubijen knez Lazar.

Takođe, muškarac iz Subotice nije imao s prodajom "retro premotavača magnetnih traka marke 'office poing - H', made in Germany". Reč je o običnoj drvenoj olovci koju je opisao na najoriginalniji način, objasnivši da je korištena, ali veoma dobro očuvana.

Foto: limundo.com Foto: limundo.com

Ipak, sreću je imala devojka iz Zemuna koja je postavila oglas da prodaje gumeni čamac svog bivšeg dečka.

- Znam da ga je nosio negde da se zalepi da bi mogao da ide na pecanje s njim, inače je za dve osobe i mnogo je težak kad se podigne izduvan. Nema pumpu, ni vesla, to ne znam gde je završilo, a postaviću sliku čamca koji licitirate za dan-dva, kada ga naduvam - napisala je ona.

Čamac je uspešno prodat za 3.540 dinara.

Foto: limundo.com Foto: limundo.com

Na aukciji se jednom prilikom čak našao i mrtvački kovčeg i to američki. Kako je prodavac naveo u opisu, radi se o predmetu "za raskošan kraj (sa stilom)"! Dodao je i da "nije loše misliti na vreme i obezbediti se za večni počinak, jer u većini slučajeva završite u socijalnom sanduku".

Međutim, najinteresantnija aukcija je bila ona na kojoj je ponuđen sat šefa poslaničke grupe SNS Zorana Babića, koju je postavio prošle godine poslanik DS-a Balša Božović. Reč o skupštinske prepirke, a Babić je ponudio Božoviću da menjaju satove i imovinu. Kada je Božović pristao, pošto nije imao sat uzeo je Babićev i zahvalio se. On je završio na aukciji, ali nažalost, akcija nije uspešno završena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA