NOPO tvrdi da su ih pokrali SPS, DS i LDP

Nosilac izborne liste ove partije Đorđe Vukadinović kaže da će mandat prepustiti stranci, jer je bolje zalagati se za promene van parlamenta

  • 5

Politička stranka Nijedan od ponuđenih odgovora (NOPO) objavila je na svom sajtu saopštenje u kome se navodi da su u većini opština mestа u birаčkim odborimа ove stranke otetа, a kao glavnog otimača navode Socijаlističku pаrtiju Srbije.

Rame uz rame sa socijalistima otimači su i iz Demokratske stranke, ali i Liberalno demokratske partije, koji, kako se navodi u saopštenju, "otimaju" samo na teritoriji Beograda. Ova stranka je obavestila građane da će izbori biti pokradeni i pozvala na protest zbog izborne krađe.

Nepravilnosti je bilo i NOPO je na to upozoravao, a prema rečima nosioca liste Đorđa Vukadinovića, trebalo je da dobiju još jedan mandat.

- Zadovoljan sam rezultatom izbora, naročito zbog toga što NOPO nije uložio milione evra u kampanju - kaže Vukadinović.

On smatra da je Srbiji potrebna promena političkog i izbornog sistema, za koju je neophodno boriti se u okviru parlamenta ili van njega.

- Podržao sam ideje za koje se NOPO zalaže, ali ću njima prepustiti mandat, tačnije, u Skupštinu će predsednik stranke Nikola Tulimirović. Niti sam podržao pokret radi poslaničkog mandata, niti sam se zakleo da u parlament neću - ističe Vukadinović, dodajući da je u ovom momentu bolje delovati izvana.

(Lj. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar Valjarevic

    8. maj 2012 | 01:15

    Vukadinovic nazalost ne govori istinu, mi u NOPO imamo Nikolu za Predsednika i taj Djole nas vise ne interesuje, fala mu na svemu! Evo linka u kome mozete da vidite sve na RIK-ovom sajtu!! http://www.rik.parlament.gov.rs/cirilica/propisi_frames.htm НИЈЕДАН ОД ПОНУЂЕНИХ ОДГОВОРА 1. НИКОЛА ТУЛИМИРОВИЋ, 1981, програмер, Београд 2. ЂОРЂЕ ВУКАДИНОВИЋ, 1962, политички аналитичар, Нови Сад 3. АЛЕКСАНДРА ПРИЦА, 1981, адвокат, Београд 4. ВЛАДИМИР ГВОИЋ, 1984, дипл. инжењер, Нови Сад 5. МИЛОШ ПАВЛОВИЋ, 1980, инжењер електронике, Београд 6. МАЈА РАДОНИЋ, 1964, професор, Београд 7. БРАНИСЛАВ НАЦИЋ, 1970, новинар, Београд ...

  • INDEX

    8. maj 2012 | 02:52

    Nova Srpska Izdajnička Misao!!!

  • SickBoy

    11. maj 2012 | 00:06

    Kako se nee sitne stranke utripuju i misle da imaju neku sansu. Evo recimo Dveri, pa ko ce bre normalan u zrelim godinama i sa malo mozga glasati za njih! Smesno! Jos ste i nahvatali dosta budala koje se loze na vatrene patriotske govore i slicno. Sad lepo vracajte pare koje ste dobili za kampanju!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA