Tadić: Od Nikolića su mi veći protivnici neki iz DS!

"Nemoj da mi Toma govori o poštenju!", poručio predsednički kandidat demokrata i dodao da su mu od lidera SNS veći protivnici "oni koji u DS rade samo za svoj lični interes", ne precizirajući o kome se radi

  • 3

Predsednički kandidat Demokratske stranke Boris Tadić rekao je danas da s drugim strankama još nije razgovarao o podršci za drugi krug predsedničkih izbora i da podršku traži od građana.

 

Ne trpim pritiske i ucene. Nisam ih trpeo ni 2004. ni 2008. godine. Zdravo s pritiscima! - poručio je Tadić pred više od hiljadu pristalica koje su ga dočekale na trgu u Pančevu.

 

On je pozvao da se ispita da li je njegova imovina veća od onoga što je on zaradio i istakao da mu nije jasno zašto se njegovi protivnici plaše takve provere.

 

- Oni imaju kuće i stanove, a ja imam knjige, svoje i svojih roditelja. To je moja imovina - kazao je Tadić i dodao da je u životu radio mnoge poslove - bio prodavac novina, preduzetnik i proizvođač igračaka, ministar, poslanik i predsednik. On je zatražio da se sve njegove plate stave na jednu stranu, a imovina na drugu i uporedi.

 

Tadić se usprotivio tome da mu protivkandidat Tomislav Nikolić "govori o poštenju".

 

- Nikolić meni da govori o poštenju?! To je s one strane pristojnosti - kazao je Tadić, uz napomenu da ipak poštuje svog političkog protivnika i glasove koje je osvojio, ali ne i njegovu politiku koja "nanosi štetu građanima".

 

Tadić je naveo da su mu veći protivnici od Tomislava Nikolića oni koji u DS rade samo za svoj lični interes. On je poručio da ipak treba razbiti famu da su svi političari nepošteni, jer to nije istina i u DS postoje pošteni ljudi koji valjano obavljaju svoj posao.

 

(Telegraf.rs / Beta)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KIZA FONTANA

    7. maj 2012 | 15:54

    ZARAD VLASTI , I OCUVANJA ONOG POKRADENOG , LECI CE TE VI DEMOKRATE NA RUDU I PODICI OBE NOGE , DA BI STE SE UVUKLI DACICU U DUPE .

  • zox populi

    7. maj 2012 | 20:42

    Vlahovica uhapsi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA