POKAŽIMO SVETU ŠTA JE SVE SRUŠENO NA KOSOVU: Srbi odgovorili na albansku akciju fotografijama uništenih svetinja (FOTO)

Kao odgovor na akciju Ministarstva inostranih poslova Kosova pozvani su svi ljudi da podele fotografije pod haštagom #InstaKosova, #InstaKosovo i #NoKosovoUnesco

  • 44

Fejsbuk stranica No Kosovo in Unesco prenela je akciju Ministarstva inostranih poslova Kosova koja sa sobom nosi haštag #InstaKosova i koja ima za cilj da prikaže svetu kako "lepo" danas izgleda Kosovo. Oni su pozvali sve koji su videli ovu akciju da "pripomognu" sa fotografijama razrušenih manastira i uništenim srpskim vrednostima na Kosovu. 

OVO NE SMETE PROPUSTITI: Srpske svetinje s Kosova na Skupštini grada! (FOTO) (VIDEO)

Kao odgovor na ovu akciju Ministarstva inostranih poslova Kosova pozvani su svi da podele fotografije ruševina i uništenja pod haštagom #InstaKosova, #InstaKosovo i #NoKosovoUnesco.

A ovako glasi originalni poziv:

"Ministarstvo inostranih poslova Republike Kosovo i British Council Kosova pozivaju građane Kosova u zemlji i dijaspori da učestvuju na trećem tradicionalnom takmičenju #InstaKosova, posvećenom najboljim fotografijama sa Kosova objavljenim na društvenim mrežama. Takmičenje se organizuje svake godine u okviru obeležavanja Dana nezavisnosti Republike Kosovo, 17. februara", navodi se u saopštenju Ministarstva inostranih poslova Kosova.

Foto: spc.rs, Tanjug/AP Foto: spc.rs, Tanjug/AP
Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    7. februar 2016 | 13:23

    Odlicna ideja.

  • Невена

    7. februar 2016 | 13:13

    Подршка за ову акцију....

  • Gekke Joopi

    7. februar 2016 | 14:41

    Ove slike nikad nece biti prikazane na Nizozemskoj televiziji, jer su im Nizozemska djubrad uz Americku bili glavni sponzori.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA