JELENA (6) JE IMALA POLA KILOGRAMA KAD SE RODILA, LEKARI SU JE OTPISALI: Pomozimo ovom anđelu da stane na svoje noge! (FOTO)

Posle preranog porođaja, Milica je zbog, problema u razvoju, godinu dana provela u bolnici. Njeni roditelji su neprestano bdeli nad njom. Nekoliko puta su je lekari "otpisali", ali se Jelena uvek nekako vraćala u život. Sada joj treba vaša pomoć

  • 1

Jelena Obradović (6) iz Sonte kod Apatina, od rođenja boluje od cerebralne paralize. Rođena je u petom mesecu trudnoće i težila je svega pola kilograma. Uprkos svemu, nije se predavala, čak i kada su je lekari "otpisali".

 

Njena pluća nisu bila dovoljno razvijena, zbog čega je gubila kiseonik, i to je dovelo do trajnog oštećenja mozga, koje je izazvalo cerebralnu paralizu.

 

Posle preranog porođaja, Milica je zbog, problema u razvoju, godinu dana provela u bolnici. Njeni roditelji su neprestano bdeli nad njom. Nekoliko puta su je lekari "otpisali", ali se Jelena uvek nekako vraćala u život.

 

- I evo već je šest godina - priča njen otac Zoran, koji kaže da mu je ovih šest godina oduzelo pola života, i jedino što bi želeo jeste da mu ćerka stane na noge.

 

Njoj je potrebna operacija noge u Austriji, koja košta 20.000 evra. Prema rečima lekara, Jelena bi posle operacije šest meseci bila u invalidskim kolicima, da bi posle stala na noge.

 

Foto: Facebook/Jelena Milosavljević

Foto: Facebook/Jelena Milosavljević

 

- Doktori su mi rekli da ne ulažem sve nade u operaciju, ali moram da se nadam, i ja i supruga, sve je bolje nego da nam ćerka ostane invalid - priča vidno potrešen Zoran.

 

Jelena ima brata koji joj je pored mame i tata najveća podrška. Velika je maza i, prema tatinim rečima, mora da dobije sve što zatraži, inače odmah krenu plač i nervoza.

 

A njeni roditelji žele da učine sve što mogu za njihovo dete, i skupljaju svaki dinar za njenu operaciju, iako finansije nisu bile uvek stabilne.

 

Ukoliko želite da pomognete Jeleni, novac možete poslati na sledeći žiro račun:

 

Dinarski račun 250-2180001631200-17

 

Devizni račun  rs35250218000582121023

 

Telefon Jeleninog tate, za sve informacije:

 

Zoran Obradovic 061 192 65 84

 

(I.L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA