"NEŠTO MI JE KVRCNULO U GLAVI, PA SAM UZELA PANJ I TUKLA JE DO SMRTI": Istina o JEZIVOM ubistvu novinarke!

- Uzela sam panj i njime je udarila nekoliko puta po glavi i leđima, a onda sam iz kuhinje uzela nož i ubadala je, ne znam ni sama koliko puta - rekla je u policiji B. J. koja je ubila novinarku Jaroslavu Dobrenov Dugošiju

  • 11

B. J. iz Rume koja se tereti za ubistvo poznate novinarke Jaroslave Dobrenov Dugošije iz Novog Sada ispričala je u policiji detalje svirepog ubistva gde je rekla da je došla da novinarku opljačka, ali ne i da je ubije.

UBIJENA NOVINARKA U NOVOM SADU: Uhapšena žena koja ju je usmrtila udarcima flašom i panjem! (FOTO)

- Kad je Jaroslava došla, rekla sam joj da moram hitno do kupatila. Kad sam izlazila, ugledala sam punu flašu viskija. Nešto mi je tog trenutka kvrcnulo, uzela sam flašu i s leđa je udarila nekoliko puta po glavi. Ona je pala. Nastavila sam da je udaram svom snagom - rekla je B. J.

Kada je videla da se ne pomera odlučila je da je udari panjem u glavu.

- Kad sam videla da se ne pomera, odlučila sam da budem sigurna da je mrtva. Uzela sam panj i njime je udarila nekoliko puta po glavi i leđima, a onda sam iz kuhinje uzela nož i ubadala je, ne znam ni sama koliko puta. Krvi je bilo svugde, i po meni. Otišla sam u kupatilo, oprala se, a onda uzela njen novčanik i telefon. Zaključala sam vrata i ključ bacila u kontejner.

Posle ovog užasnog ubistva B. J. je otišla kod svoje ćerke i mirno legla da spava.

- Mirno je pričala, jedino što se na trenutke pravila konfuznom, počne da priča jedno, pa drugo. Ali odavno nismo videli da neko tako hladnokrvno govori o ubistvu, naročito ženska osoba. Na trenutak čak i s osmehom, to nas je zapanjilo - rekao je jedan od izvora blizak istrazi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA