PREDRAG JE ZASPAO PORED ZAPALJENE SVEĆE KOJA JE IZAZVALA POŽAR! Jezivi detalji HORORA o kome priča Srbija

Predrag Pantelić (58) izgoreo je u požaru u svojoj kući koji je izbio u nedelju tri sata nakon ponoći u selu Banja, a prema prvim informacijama, tragediju je izazvala upaljena sveća koju je čovek ostavio i zaspao

  • 0

Predrag Pantelić (58) izgoreo je u požaru u svojoj kući koji je izbio u nedelju tri sata nakon ponoći u selu Banja kod Aranđelovca.

Kako prenosi "Alo!" prema prvim informacijama, tragediju je izazvala upaljena sveća koju je čovek ostavio i zaspao.

HOROR KOD ARANĐELOVCA: Muškarac izgoreo u stravičnom POŽARU!

- Pantelić je živeo sam i bio je siromašan. Nije u kući imao struju, pa je sve radio pomoću sveće. Verovatno ga je san savladao i, kada je zaspao, ona je zapalila stvari. Pokušavali smo da uđemo u kuću i izvučemo čoveka, ali je vatra uhvatila dobar deo kuće - priča jedan od komšija nastradalog čoveka.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Vatogasci su nakon poziva stigli za nepunih 12 minuta, ali je požar već zahvatio krov na oronuloj kući u kojoj je boravio.

- Probudile su nas sirene. Čula sam kako ljudi zapomažu jer su se plašili za svoje domove. Komšijina kuća je bila stara i trošna. Tako da je brzo planula. Sva je sreća te su vatrogasci brzo stigli i sprečili dalje širenje - dodaje komšinica nastradalog čoveka.

Telo Predraga Pantelića prevezeno je na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA