DA, PUTOVANJE KROZ VREME JE MOGUĆE: Tesla i Ajnštajn su bili deo misterioznog "PROJEKTA DUGA" koji to dokazuje!

Eksperiment koji se odigrao u blizini dokova Filadelfije u jednom trenutku krenuo je pogrešnim tokom, a mnogi njegovi učesnici su posle toga negirali da se bilo šta čudno dogodilo

  • 26

Nedavno je naučni tim iz Vašingtona izašao u javnost sa epohalnim otkrićem - otkriveni su gravitacioni talasi koje je još pre sto godina hipotetički opisao Albert Ajnštajn.

 

Ovako je izgledala UMRLICA NIKOLE TESLE objavljena dan posle njegove smrti (FOTO)

 

Tim naučnika iz asocijacije LIGO (Laser Interferometer Gravitational-Wave Observatory) posmatrali su "uvrtanje" prostora i vremena usled sudara dve crne rupe. Ove crne rupe, naime, kružile su jedna oko druge, a potom su se u spiralnoj putanji sudarile. Talasi su bili rezultat sudara crnih rupa koje su bile 30 puta masivnije od našeg Sunca, na udaljenosti od 1,3 milijardi svetlosnih godina od Zemlje.

 

Nikola Tesla je ZRACIMA SMRTI izazvao najveću KATASTROFU koja se ikada desila na ZEMLJI! Evo i dokaza!

 

Zapravo, radi se o teoriji relativnosti koju je Ajnštajn formulisao 1905. godine, a pod tim je podrazumevao da su prostor i vreme apsolutne kategorije, što je upućivalo na to da je putovanje kroz prostor i vreme zaista moguće!

 

 

Međutim, do dana-današnjeg putovanje kroz vreme i prostor nikada nije dokazano, ali postoje brojne teorije zavere koje govore o tome da se na tome itekako radilo u prošlosti.

 

Jedna od tih teorija, a svakako i najpoznatija jeste ona o nestanku broda "Eldridž". Bio je to tajni eksperiment američke ratne mornarice poznat pod nazivom "Projekat Filadelfija" ili "Projekat Duga".

 

Foto: Wikiepdia/Tat1642

Foto: Wikiepdia/Tat1642

 

Kako teoretičari zavere decenijama prepričavaju u njemu je učestvovao i najpoznatiji srpski naučnik Nikola Tesla!

 

Eksperiment koji se odigrao u blizini dokova Filadelfije u Sjedinjenim Američkim Državama u jednom trenutku krenuo je pogrešnim tokom, a mnogi njegovi učesnici negirali su posle toga da se bilo šta čudno dogodilo.

 

Foto: Arhivska fotografija

Foto: Arhivska fotografija

 

Suština eksperimenta bila je stvaranje elektromagnetnog polja koje su učesnici ovog projekta želeli da stvore oko broda "Eldridž" kako bi bio nevidljiv za neprijateljske radare.

 

Međutim, sve je krenulo po zlu kada je tog 28. oktobra 1943. godine prilikom eksperimenta brod potpuno nestao i pojavio se u mornaričkoj bazi u Norfolku koja je bila udaljena od Filadelfije 600 kilometara, zatim je opet nestao i pojavio se u Filadelfiji. Zagovornici ove teorije naveli su da se radilo o slučajnoj teleportaciji.

 

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

Prema nepotvrđenim navodima, skoro svi članovi posade su se posle toga teško razboleli. Neki od šizofrenije, a neki od drugih mentalnih bolesti, neki su pak nestali i nikada nisu pronađeni. Petoro njih nađeno je spojeno sa metalom broda, a ostali preživeli članovi posade otpušteni su iz službe. Njima su "isprani mozgovi" kako bi zaboravili na nemili događaj.

 

Jedan od glavnih aktera tog najvećeg eksperimenta 20. veka bio je upravo naš Nikola Tesla koji je odradio sve potrebne kalkulacije, skice i generatore koji su korišćeni za potrebe tog projekta.

 

Foto: Arhivska fotografija

Foto: Arhivska fotografija

 

Nikada se do sada nije saznalo kolika je zapravo Teslina uloga bila u svemu tome, jer je preminuo neposredno pre nego što je eksperiment počeo.

 

Mnogi njegovu smrt povezuju upravo sa tim eksperimentom i smatraju da nije umro prirodnom smrću, već da je ubijen, jer je odustao od daljeg rada na projektu znajući kakve to posledice može imati, čak je pokušao i da ga sabotira.

 

Protivio se i tome da u eksperimentu učestvuju ljudi, a pričalo se i da mu je savetnik u tom eksperimentu bio Ajnštajn koji je baš u to vreme najvaljivao povlačenje iz nauke.

 

Foto:Wikipedia/ Oren Jack Turner

Foto:Wikipedia/ Oren Jack Turner

 

FBI je nakon Tesline smrti upao u njegov stan i zapleno sva moguća dokumenta i spise kako slučajno neko ne bi došao do poverljivih informacija.

 

Nikola Tesla umro je 7. januara, dva meseca pre nego što je "Projekat Filadelfija" počeo sa testiranjem.

 

Foto: arhivska fotografija / teslauniverse.com

Foto: arhivska fotografija / teslauniverse.com

 

O Filadelfijskom eksperimentu snimljeni su mnogi dokumentarni filmovi i napisane brojne knjige. Svakako, najpoznatija je ona koju je napisao Al Bielek, a koji je u svom delu naveo da je i sam bio jedan od članova posade koja se nalazila na brodu u trenutku kada je nestao u prostoru i vremenu.

 

(S. Kostić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anonymous

    27. februar 2016 | 12:15

    SAD ima bar 90% Teslinih izuma, a u "etar" su pustili neku minimalnu cifru eksperimenata. Ko zna sta sve stoji iza mutne zavese SAD-ovih laboratorija.

  • Rtz

    27. februar 2016 | 11:47

    Tesla i Ajnstajn dva najveca naucnika u covecanstvu.Pitanje da li du bili uopste ljudi,jer su bili daleko ispred svog vremena.Njihove vizije i eksperimente se tek danas ostvaruju a oni su to predvideli pre 100 godina.

  • Nikolas

    27. februar 2016 | 10:50

    VREME JE DA SE PROJEKAT-OPITI ,FILADELFIJA ,OBNOVE -NIKOLA TESLA I MILEVA MARIC-ANSTAJN SU TO ZASLUZILI I OSTAVILI COVECANSTVU MOGUCNOST PUTOVANJA KROZ VREME I PROSTOR NESLUCENIH DIMENZIJA(SVETLOSNIH GODINA).!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA