MAJKA SADISTA: Rukama i nogama tukla svoju desetomesečnu bebu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Mlada majka iz Malezije osuđena je na 18 meseci zatvora nakon što je brutalno pretukla svoju desetomesečnu bebu. Majku je prijavila prijateljica koja je snimila video, dete je završilo u starateljskoj porodici

  • 84

Zastrašujući snimak mlade majke (18) iz Malezije, koja bez milosti tuče svoju bebu staru deset meseci, postavljen je na Jutjub. Užasavajući video prikazuje kako Malezijka devojčicu udara rukama, jastukom, pa čak i nogama.

Mladu i sadističku majku snimila je prijateljica, koja je, zabrinuta, snimak njenog iživljavanja nad detetom odnela  u policiju.

Čitavih četiri minuta snimka mlada majka neprestano tuče devojčicu, koja histerično plače. Kada bi dete na trenutak podiglo glavu, majka bi ga udarila jastukom. U jednom trenutku devojčicu je počela da štipa po licu, a zatim je podigla i bacila je natrag na krevet. Tada je krevetu prišlo starije dete koje je zapanjeno gledalo zlostavljanje.

Policija nije želela da otkrije ime majke, ali su rekli da je optužena za zlostavljanje deteta i osuđena na 18 meseci zatvora.

Nakon majčinog hapšenja, devojčica je smeštena u hraniteljsku porodicu. Iz policije su rekli da kada majka odsluži kaznu, biće odlučeno da li će moći ponovo da dobije starateljstvo nad detetom.

Upozorenje: Uznemirujući sadržaj!

(I. D.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mali

    12. maj 2012 | 15:42

    NA SMRT!!!

  • Ja

    12. maj 2012 | 16:01

    A drugarica snima umesto da odbrani dete jel? pa ne zna se ko je gori ona ili ta sto snima!

  • MiN

    12. maj 2012 | 16:22

    Ovo kurvu treba ubiti,skot od zene. I svi ovi koji su mirno gledali. Smradovi su veliki. I nek istrune u zatvor ne zasluzuje zivot!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA