SKANDAL U SAVETU BEZBEDNOSTI: Žestok sukob Izraelaca i Palestinaca!

Do žustre rasprave između dva izaslanika došlo je nakon što se generalni sekretar UN Ban Ki-mun obratio Savetu i pozdravio nedavne napore Izraela i Palestine koji su, kako je rekao, doprineli smanjenju tenzija proteklih nedelja

  • 1

Mesečni sastanak SB UN o Bliskom istoku pretvorio se u verbalni obračun između izaslanika Izraela i Palestine. Oni su vikali jedan na drugog i dobacivali preko sale istu oštru poruku: "Sram vas bilo".KATASTROFA BIBLIJSKIH RAZMERA: Počinje izvazija, MILIJARDE buba napašće Ameriku (VIDEO)- Vi plaćate porodice terorista - rekao je glasno izraelski ambasador u UN Dani Danon tokom sastanka 15-članog Saveta bezbednosti, obraćajući se stalnom palestinskom posmatraču u UN Rijadu Mansuru, prenosi Rojters.

- A zar vi ne radite isto to? - uzvratio mu je Mansur, na šta je Danon rekao:

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

- Vi slavite terorizam. Sram da vas bude zbog toga.

- Mi to ne radimo. Sram da vas bude što ste ubili hiljade palestinske dece - odgovorio mu je Mansur.Do žustre rasprave između dva izaslanika došlo je nakon što se generalni sekretar UN Ban Ki Mun obratio Savetu i pozdravio nedavne napore Izraela i Palestine koji su, kako je rekao, doprineli smanjenju tenzija proteklih nedelja.

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Nakon što je kineski ambasador Liu Đieji, koji ovog meseca predsedava SBUN, pozvao dvojicu izaslanika da se smire, Danon je objavio da se danas dogodila eksplozija u autobusu u Jerusalimu.

Izraelska policija je saopštila da je eksplozija možda izazvana ekstremističkim napadom, a možda i požarom koji je izbio iz drugih razloga.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA