SASLUŠANA CECINA FRIZERKA U SLUČAJU TATON: "Bris je sam skočio na glavu"!

U sudnici je danas pušten snimak njenog poziva tokom kog se čuje da poziva ekipu da hitno dođe "jer je prolaznik skočio kod garaže"

  • 53

Svetlana Bubanja, frizerka pevačice Svetlane Cece Ražnatović saslušana je danas na suđenju Đorđu Preliću za učešće u ubistvu francuskog navijača Brisa Tatona.

NOVI SVEDOK U SLUČAJU BRISA TATONA: Sud uvodi Slobodana Čenića

Bubanja nije saslušavana tokom prvog suđenja navijačima i danas je u Višem sudu u Beogradu izjavila da Taton nije bačen sa ograde na platou Obilićev venac već da je videla da je on sam skočio.

- Ispratila sam mušteriju i bila ispred salona kada sam videla kako grupa mladića trči. Videla sam kako je ovaj mladić koji je preminuo kasnije stao na žardinjeru, preskočio ogradu i skočio na glavu, rekla je Bubanja.

Ona je potvrdila da je momak bio svestan i da je odmah pozvala Hitnu pimoć.

U sudnici je danas pušten snimak njenog poziva tokom kog se čuje da poziva ekipu da hitno dođe "jer je prolaznik skočio kod garaže".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sale71

    28. april 2016 | 12:51

    A zašto je skočio?Možda je tražio spas pred ruljom?

  • Dejan

    28. april 2016 | 16:04

    Hteli da ga ubiju jadnik skocio a traze da budu nevini strasno po 30 godins robije najmanje .

  • Ivana

    28. april 2016 | 14:09

    Sram vas bilo sve koji branite huligane !Decko jeste skocio jer je bezao od njih da ga ne ubiju od batina ,to je isto kao i da su ga gurnuli ! Samo Srbijo gaji stoku pa se posle zalite kada vam decu budu maltretirali po ulicama ! Sljam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA