PACIJENTKINJA ZORICE MARJANOVIĆ: Jelenina svekrva čini samo dobra dela, nije nimalo loša!

- Posle njenog tretmana osećala sam se kao da imam krila! Imala sam problema sa spavanjem, a kad dodjem od nje, zaspim kao beba - priča komšinica koja je htela da ostane anonimna

  • 68
Jelena Marjanović Krsmanović, Jana Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Ubistvo Jelene Marjanović i dalje je misterija. Ubici ni traga, a kuća u Borči gde je živela pod stalnim je nadzorom kako policije, tako i medija. Zoran Marjanović sve teže podnosi pritisak koji trpi već mesec dana zbog Jelenine smrti, a komšije imaju samo reči hvale za ovu porodicu.

"SATANIZOVALI STE NAS, A MI ĆEMO OBELEŽITI USKRS": Ogorčeni svekar ubijene Jelene otvorio dušu pred kućom! (FOTO) (VIDEO)

Poznanica porodice Marjanović kaže da ih zna i porodično, tako da ne može ništa loše da kaže ni za koga od njih. Zorica ju je lečila 10 godina i tvrdi, pomogla joj je.

"BAKO, NEMOJ DA TRČIŠ PO NASIPU DA TE NE UKRADU KAO MAMU": Rasplakaće vas reči Jane (5) koja još uvek ne zna da je Jelena mrtva

- Priča o tome da ona otima novac je netačna. Plaćala je koliko je htela. "50 dinara platiš kao participaciju, a pomogne ti više nego lekar" - ispričala je komšinica.

Žena nije precizirala od čega ju je Zorica lečila, samo je rekla da je imala zdravstvene i psihičke probleme.

- Posle njenog tretmana osećala sam se kao da imam krila! Imala sam problema sa spavanjem, a kad dođem od nje, zaspim kao beba - objasnila je komšinica koja je htela da ostane anonimna.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Jedna starija komšinica koja kaže da se non stop šeta, tvrdi da nikada nije videla Jelenu napolju. Ali je dobro upamtila da je u autu parkiranom nedaleko od kuće Marjanovića jednom videla Miroslava Lazanskog, kako nekog čeka.

Na te njene reči komšinica koja je odlazila kod Zorice kaže da su oni kućni prijatelji.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Bakica je dodala da je videla i pevača Milana Babića. Ali oni u kući imaju i studio, pa je mozda došao zbog toga.

Žena koja je 10 godina odlazila kod Zorice potvrđuje priču da je ona posle kome "dobila tu moć".

- Samo je bitno da veruješ u taj način lečenja, ako ne veruješ, bolje da ne ideš - smatra ova zena.

- Ja sam zapanjena sta se sve piše o njima. Najslabije Vladimira poznajem. I nisu tačne priče da je Zorici u njenim tretmanima pomagao Zoran, a ni Jelena - zaključuje priču ova žena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sonja

    28. april 2016 | 20:15

    Sad pisu, komsije misle sve najbolje o njima...pre par dana kako ih se plase...pre toga kako ih nadgledaju,grickajuci semenke,..muka mi je vise...kakva manipulacija,kakvo spletkarenje,koliko smo mi glup narod...neverovatno...

  • Kiki

    28. april 2016 | 19:54

    Ovu na detektor!

  • Rea

    28. april 2016 | 20:10

    Ljudi da li stvarno postoji neko ko veruje u ovakav nacin "lecenja"??Mislim da i deca znaju da je sve to laz i prevara!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA