Pošta Srbije odgovorila na optužbe Bojana Pajtića

Ovo je očigledan nastavak ostrašćene i besmislene kampanje koju Bojan Pajtić i DS vode protiv Pošte Srbije

  • 81

Pošta Srbije najoštrije osuđuje neosnovanu i krajnje konfuznu izjavu predsednika DS Bojana Pajtića datu u intervju Beti 28. aprila 2016. godine, kojom se bez ikakvih činjenica i paušalno Pošta Srbije, ni kriva ni dužna uvlači u njegov postizborni košmar.

Pošta Srbije je javni poštanski operator koji pruža usluge za sve građane i privredu na celokupnoj teritoriji Republike Srbije u skladu sa Zakonom o poštanskim uslugama, Zakonom o zaštiti potrošača i internim aktima.

U skladu sa njima precizno je definisana procedura reklamacionog i potražnog postupka i definisan rad korisničkog servisa.

Ovo je očigledan nastavak ostrašćene i besmislene kampanje koju Bojan Pajtić i DS vode protiv Pošte Srbije. A započeli su je netačnim i tendencioznim optužbama od 19. marta 2016. godine da Pošta Srbije odbija prijem, prenos i uručenje njihovog marketinškog materijala.

Pošta je i tada u svom odgovoru jasno ukazala da DS nije uputila zvaničan zahtev da se izrši prijem marketinškog materijala, i ukazala da DS nije izmirila prethodna dugovanja po istom osnovu u iznosu od čak 7,5 milona dinara nastala u prethodnim izbornim kampanjama.

Foto: Pošta Srbije Foto: Pošta Srbije

DS ni jednog trenutka nije ponudila bilo kakve garancije da će postojeća dugovanja biti izmirena. Iznete argumente Pošte, DS nije ni do danas osporila, i ono što je ključno za Poštu Srbije svoj dug nije izmirila.

Posebno naglašavamo da, u periodu kada je nastao dug Demokratske stranke prema Pošti, funkciju generalnog direktora obavljao je Goran Ćirić, sadašnji predsednik Izvršnog odbora Demokratske stranke.

Goran Ćirić je i dalje zaposlen u Pošti Srbije na odgovornoj dužnosti i veoma je dobro upoznat sa načinom funkcionisanja i propisanim procedurama po kojima Pošte Srbije pruža usluge.

Pošta Srbije kao najuspešnije javno preduzeće, nastavlja da profesionalno obavlja svoju osnovnu misiju javnog poštanskog operatora u skladu sa važećom zakonskom regulativom. I neće dozvoliti da se ni na koji način ukalja visoki ugled i tradicija duga 176 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nastasja

    29. april 2016 | 00:46

    Pajtic je doziveo zasluzen poraz i sada brze-bolje prca o kradji izbora, pa i Poste Srbije optuzuje.

  • Bogdan

    29. april 2016 | 00:46

    Covek vise ne zna koga da optuzi za svoj poraz,pa bira sve nacine kako bi se oprao.

  • Anamarija

    28. april 2016 | 23:24

    Pajtica bas krenulo,izgubio na izborima,i to ubedljivo,sada mu traze dugove.Samo neka tako nastavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA