SKINUO JE ŠORTS MALOLETNIKU I POČEO DA GA DODIRUJE: Seks-skandal u vrhu američkog Predstavničkog doma!

- On je bio ključna figura u mom životu kao profesor i trener. Poštovao sam ga i verovao mu. Onda me je trener Hastret seksualno zlostavljao kada sam bio na završnoj godini u srednjoj školi - rekao je Kros

  • 2

Denis Hastert (74), nekadašnji član Predstavničkog doma u Americi, optužen je na 15 meseci zatvora zbog zlostavljanje maloletnika. Sudija je, takođe, poslao Denisa na lečenje za seksualne prestupnike i rekao da bi ga da je mlađi i zdraviji osudio na veću kaznu.

 

SILOVALI SU ME, MUČILI ELEKTROŠOKOVIMA I LANCIMA: Kroz ove strahote prolaze mentalno obolele osobe (VIDEO)

 

Na suđenju je prvi put javno govorio o seksualnom zlostavljanju sada 53-godišnji biznismen iz Čikaga Skot Kros. Hastert je bio profesor i trener rvanja u srednjoj školi koju je pohađao Kros.

 

- On je bio ključna figura u mom životu kao profesor i trener. Poštovao sam ga i verovao mu. Trener Hastret me je seksualno zlostavljao kada sam bio na završnoj godini u srednjoj školi - rekao je Kros.

 

Jednog dana, kada je imao 17 godina, Kros je ostao posle časova u školi da trenira kako bi povećao mišićnu masu. Hastert ga je sreo i rekao mu da će malo da ga izmasira kako bi mu pomogao.

 

Foto: Wikipedia/United States Congress

Foto: Wikipedia/United States Congress

 

- Skinuo mi je šorts i zgrabio me za penis i počeo da ga trlja - rekao je Kros.

 

Do suđenja Hastretu je došlo po otkrivanju da je pokušao da da 1,7 miliona dolara drugom bivšem članu srednjoškolskog rvačkog tima kojeg je zlostavljao.

 

Kros je odlučio da javno govori tek nakon što se Hastret okrenuo njegovom starijem bratu Tomu Krosu za podršku na suđenju. Tom Kros, političar, dugogodišnji je Hastertov saveznik i do sada nije znao za to šta se desilo njegovom mlađem bratu.

 

Hastert je priznao svoje zločine i zamolio ih za oproštaj.

 

(Telegraf.rs / Izvor: abcnews.go.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA