OČUH IZ SRBIJE UBIO DEVOJČICU (3) GAZEĆI JE PO STOMAKU: Stigli UŽASNI nalazi obdukcije!

Inspektori koji rade na slučaju veruju da je Krstić, očuh nesrećne devojčice, mesecima maltretirao dete, o čemu svedoče brojne povrede na njenom telu

  • 24

Srpski državljanin Antonio Krstić (33) uhapšen je 29. maja u italijanskom gradiću Kalambrone zbog sumnje da je ubio trogodišnju Samantu, kćerku iz prvog braka svoje trudne devojke, a prvi izveštaji obdukcije tela devojčice potvrđuju sumnje da ju je 33-godišnjak ubio – gazeći je po trbuhu.

 

UŽAS U ITALIJI: Očuh iz Srbije ubio devojčicu od 3 godine!

 

Naime, kako prenose italijanski mediji, inspektori koji rade na slučaju veruju da je Krstić, očuh nesrećne devojčice, mesecima maltretirao dete, o čemu svedoče brojne povrede na njenom telu, prenosi "Blic".

 

Prema najnovijim nezvaničnim informacijama vezanim za slučaj koji je duboko potresao italijansku javnost, prilikom obdukcije na Samantinom stomaku pronađen je otisak koji u potpunosti odgovara obliku i veličini cipela koje Krstić nosi. Prema tome, inspektori pretpostavljaju da je zli očuh devojčicu tukao i - gazio.

 

Foto: Police

Foto: Police

 

Ipak, tek će temeljni obdukcioni nalaz pokazati da li je Samantina smrt uzrokovana tim povredama.

 

Lekarska ekipa je već na licu mesta uvidela da devojčici nema pomoći. Srbin je odmah nakon hapšenja zajedno sa Samantinom majkom prebačen u pritvor.

 

Krstić ima krivični dosije jer je ranije robijao zbog provala.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    3. maj 2016 | 13:14

    Nije mi jasno samo kako je majka sve to dozvolila...zasto nasilnika nije ostavila...zasto ga nije prijavila... Dusa mala sta je sve prezivljavala I na kraju umrla... Ako se dokaze da je majka sve to znala oboje na dozivotnu...monstrumima nije mesto medju normalnim ljudima...

  • Andjelija

    3. maj 2016 | 14:05

    Iskreno se nadam da su italijanski zakoni mnogo stroziji od nasih i da ce ovo tesko krivicno delo na adekvatan nacin kazniti i monstruma i majku monstruma, a nerodjeno dete oduzeti cim se rodi, da ne bi dozivelo strasnu sudbinu male devojcice.

  • radmila

    3. maj 2016 | 16:54

    Šteta što je ukinuta smrtna kazna.ovakvi je zasluzuju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA