Revoltirani radnik dobio otkaz, pa UBIO ŠEFA, A ONDA I SEBE! (FOTO) (VIDEO)

Nezadovoljni radnik dobio otkaz, pa je ubio nadzornika firme, a zatim i sebi presudio

  • 7

Nezadovoljni radnik ubio je nadzornika firme u kojoj radi, a potom je izvršio samoubistvo. Ovo se desilo u sredu ujutru, u jednoj firmi kamiona iz okruga Haris Kaunti.

Platila da joj ubiju supruga, ali da izgleda kao da je to DŽIHADISTA URADIO!

Pucnjava je izbila oko 08:45 ujutru, prema šerifovoj kancelariji u okrugu Haris.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Lokalni radnik koji je nedavno prestao sa radom u kompaniji sa sedištem u Feniksu, dovezao se do posla, ušao unutra sa puškom i pištoljem i otvorio paljbu - rekao je šerif okruga Ron Hikman.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Zaposleni koji su videli kako ubica ulazi u zgradu, rekli su istražiteljima da su čuli kako je rekao "ti si uništio moj život", saopštio je Ralf Gonzales, iz šerifove kancelarije, koji je dodao da nije poznato, kome su te napadačeve reči bile upućene.

Hikman je objasnio, da je ubica najpre ranio nadzornika firme, ali da je rana bila smrtonosna. Odmah zatim, strelac upucao i sebe. Tokom pucnjave još dva radnika su lakše povređena.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

U pucnjavi je, prema prvim informacijama, korišćena samo puška. Jedinica operacije visokog rizika su pregledale zgradu da bi utvrdili nema još žrtava, niti drugih napadača.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Hikman je izjavio da jedino što se znao napadaču jeste da je dobio otkaz iz firme, ali da nije sigurno da je nadzornik taj koji ga je otpustio.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/Izvor: Chron.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Analitičar

    4. maj 2016 | 22:03

    Jeftino se prodao,još desetak zlikovaca i tlačitelja pa hajde de,i da ga država hrani,ovako se zaebo

  • boris

    4. maj 2016 | 22:10

    bice toga jos.svinje se tove a narod krepava od gladi

  • Da se zna

    4. maj 2016 | 22:27

    Sto je "Analitičar" rekao.Jeftino se prodao,moglo je to i bolje.Ali eto to je ono sto nam kapitalizam i robovlasnicki sistem donosi.Ljude koji se ocajno bore za opstanak.Takvi primeri treba da budu nauk robovlasnicima i tlaciteljima da shvate da ljude moraju da tretiraju kao ljude a ne kao predmete ili stoku.I da znaju da njihovi zivoti nisu iznad i nisu vredniji od onih koje oni trenutno tlace.I da vrlo lako za svoju nadmenost,bezobraluk,brzopletost i nesmotrenost prema tudjem zivotu i borbu za hleb i hleb koji zaradjuju za svoju decu.Mogu da plate sopstvenom glavom.I to uvek treba da im bude na pameti.Ovaj covek je postavio primer.Ali steta je sto je jeftino prodao glavu.U svakom slucaju je dobra opomena!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA