POBESNELI NASTAVNIK IZ BOSNE: Bacao stolove po učionici, povredio šestoro učenika!

- Učenici su prevezeni u Dom zdravlja Kiseljak, gde su im konstatovane lake povrede. Službenici kriminalističke policije su izvršili uviđaj i preduzimaju druge istražne radnje na dokumentovanju uzroka ovog incidenta - rečeno je iz policije

  • 3

Nastavnik M. B. (47) razbacao je stolove po učionici u Kiseljaku u Bosni i Hercegovini i povredio šestoricu učenika osmog razreda.

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: Ove ožiljke mi je napravio SILOVATELJ kojeg sam upoznala na sajtu za upoznavanje (FOTO)

Ovaj slučaj je lokalnoj policijskoj stanici prijavio direktor Osnovne škole Kiseljak 1, koja se nalazi u mestu Gromiljak.

- Učenici su prevezeni u Dom zdravlja Kiseljak, gde su im konstatovane lake povrede. Službenici kriminalističke policije su izvršili uviđaj i preduzimaju druge istražne radnje na dokumentovanju uzroka ovog incidenta - rečeno je iz policije.

U sve aktivnosti uključeni su i službenici Centra za socijalni rad, s obzirom da se obavljaju razgovori i sa učenicima.

- Nastavnik je uhapšen, a zbog zdravstvenih problema prevezen je CUM Koševo, gde je i zadržan na daljem lečenju. O svemu je upoznat dežurni tužilac kantonalnog tužilaštva Travnik - kazali su iz policije.

(Telegraf.rs / Izvor: nezavisne.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA