EVROPA U ŠOKU: Jermenija ima nukelarnu bombu?

Zvanična predstavnica šefice evropske diplomatije Maja Kocijančič izjavila je da treba proveriti informacije o tome da Jeremenije ima nuklearne bombe

  • 30

U Evropskoj komisiji, za sada ne komentarišu izjavu bivšeg premijera Jermenije, sada poslanika Granta Bagratjana da Jerevan navodno poseduje nuklearno oružje.

UŠLA SAM U KUĆU KOJU SAM VIDELA U OGLASIMA: I tamo mi se desio horor (FOTO)

Zvanična predstavnica šefice evropske diplomatije Maja Kocijančič izjavila je da treba proveriti informacije o tome da Jeremenije ima nuklearne bombe.

- Znate naš stav o pitanju neširenja nuklearnog oružja. Znate naš pristup. On je jasan. Međutim, ja ću to proveriti - dodala je ona, a prenosi Sputnjik.

10 najjezivijih Trampovih izjava zbog kojih ga mnogi mrze (VIDEO)

Krajem aprila Grant Bagratjan je izjavio da Jerevan ima ne samo nuklearno oružje, već i mogućnost da ga pravi.

Pritom, kako je prenela agencija "Jermenija tudej", poslanik je u parlamentu pozvao na stvaranje ovakvog oružja, smatrajući ga jedinim načinom da se Jeremenije i Nagorno-Karabah odbrane od napada Azerbejdžana i Turske.

PLANIRALI NAPAD NA RIM I LONDON: Uhapšena dvojica terorista, trojica i dalje na slobodi!

Potpredsednik skupštine Jermenije Eduard Šarmazanov je izjavio da zemlja ne namerava da stvori nuklearnu bombu i da je Grant Bagratjan izrazio svoje lično mišljenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    10. maj 2016 | 22:10

    DAVAJ BRATE PUTINE!!! NAMA JE POTREBNNO NUKLEARNO ORUZJE DA ISTERAMO NATO OKUPATORA I TRGOVCE SRPSKIH ORGANA!!!

  • Boban

    10. maj 2016 | 21:11

    Evropa u soku ili amerika jer ne moze svoju "demokratiju" uvesti u Jermeniju? Samo glupo i prodato rukovodsvo nema atomsku bombu u svojoj drzavi,ili poltroni koje postavljaju zapadni lesinari

  • VukBgd

    10. maj 2016 | 21:33

    E da smo mi pametni pa da smo u Vinči skarabudzili jednu nuklearku i da je štite npr. tri sistem s-300, a njih da čuvaju momci iz Kobri ili SAJ-a, pa da vidiš brale kako Kosovo nije Srbija! Sada bi u Prištini bio spomenik Milošu Obiliću, a ne onom njihovom "šta ti ja znam kako se zove Skenderbegu ili slično"...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA