≫ 

EKSKLUZIVNI SNIMCI: Ovakve fotografije protesta u Banjaluci iz vazduha još uvek niste videli (FOTO)

Protesti su inače "podigli" bezbednosne mere policije i RS i BiH, s obzirom na to da je bilo informacija da je moguć dolazak ekstremističkih grupa i pojedinaca sa ciljem izazivanja nereda

  • 54

U Banjaluci su danas nešto posle podneva u gradu održana dva mitinga, prvi koji je održan pod sloganom vlasti "Srcem za Srpsku-Stop izdaji!" i drugi u organizaciji opozicije, koji poručuje "Oslobodimo Srpsku". 

POSLUŠAJMO PATRIJARHA, RAZGOVARAJMO: Dodik pozvao opoziciju da odloži protest

Telegraf objavljuje eksluzivne fotografije oba skupa napravljene iz vazduha.

Proteste su predvodili predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, i predstavnici opozicije - lideri SDS-a Mladen Bosić, PDP-a Branislav Borenović, NDP-a Dragan Čavić i drugi, prošli su bez incidenta, a interesantno je da je miting vlasti podržao sin Ratka Mladića – Darko, a podršku drugom taboru je dala ćerka Radovana Karadžića – Sonja Karadžić-Jovičević.

SLIKE SA OVOG VENČANJA SU OBIŠLE REGION: Mladenci se fotografisali ispred policijskog kordona tokom protesta u Banjaluci (VIDEO)

Foto: Telegraf/Branko Mijuš Foto: Telegraf/Borislav Zdrinja

Protesti su inače "podigli" bezbednosne mere policije i RS i BiH, s obzirom na to da je bilo informacija da je moguć dolazak ekstremističkih grupa i pojedinaca sa ciljem izazivanja nereda u Banjaluci.

Ministar policije RS Dragan Lukač ranije je kazao da je iz tog razloga policija pomenutog entiteta vratila oko 150 osoba.

Foto: Telegraf/Borislav Zdrinja Foto: Telegraf/Borislav Zdrinja

Skupove je u centru  grada obezbeđivalo oko 2. 000 pripadnika policije.

NAPOMENA: Zabranjeno preuzimanje fotografija i delova fotografija bez dozvole uredništva Telegrafa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    14. maj 2016 | 23:22

    Svi ili vecina komentara je velika Srbija ej ljudi a sta cemo sa srbima Nas je sve manje posla je sve manje srbi su svuda samo ne u srbiji O tome niko ne pise sela su nam pusta ,samo se bedograd gradi Srbija je postala rob tog grada koji zivi na njenoj grbaci .Gde su najvece plate ,penzije i socijalna davanja a porez placamo svi Pisite o tome !

  • Novinar

    14. maj 2016 | 20:13

    Bilo bi lepo da vidimo takve slike one 'sacice' pre neki dan u BG....nego ne sme da se prikaze. Beda...

  • BG

    14. maj 2016 | 22:09

    Kakvi su ovo bolesnici sto jos i posle svega sanjaju veliku Srbiju nije mi jasno? Moramo cuvati ono sto imamo da i to ne izgubimo,a ako su zemlje demokratske sve jedno je gde zivis. Uostalom u narednih deset godina svi cemo biti u EU i bez granica koje su i sada simbolicne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA