SKANDAL NA MEĐUNARODNOM SASTANKU: Žučna svađa poslanika Italije i Venecuele

Potpredsednik EP iz Italije Antonio Tajani je u govoru na tom sastanku kritički govorio o, kako je rekao, kršenju ljudskih prava u Venecueli

  • 1

Dva poslanika parlamenata iz Italije i Venecuele žestoko su se danas posvađali na sastanku u Portugalu, čiji je cilj bio unapređenje saradnje između poslanika Evropskog parlamenta i skupština zemalja Latinske Amerike, javili su lokalni mediji.

TUČA U PARLAMENTU: Obezbeđenje izbacilo opoziciju zbog dobacivala južnoafričkom predsedniku (VIDEO)

Potpredsednik EP iz Italije Antonio Tajani je u govoru na tom sastanku kritički govorio o, kako je rekao, kršenju ljudskih prava u Venecueli, prenela je agencija AP.

Poslanik iz Venecuele Dario Vivas mu je kasnije prišao u hodniku i povikao: "Sram te bilo", pred zaprepašćenim svedocima.

Tajani mu je odgovorio: "Vas treba da bude sramota!" Zatim se povukao i kroz vrata ušao u drugu prostoriju, odakle je povikao: "Vi ste diktatura!"

Vivas, koji je išao za njim, rekao je: "Pokažite nam dokaze. Mi smo suverena zemlja!".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    17. maj 2016 | 19:33

    OCITO JE ITALIJAN UPOZNAT SA PRIPREMAMA AMERA ZA UVODJENJE ,DEMOKRATIJE , ILI PROLECA U VENECUELI!!! VRUCE,VRUCE,VRUCE !!! NAFTA -DOLARI -KRV!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA