Omladinke DS-a plakale, trubače poslali kući! (VIDEO, FOTO)

U mučnoj atmosferi demokrate preko TV pratile slavlje naprednjaka. Smrknuta lica funkcionera, suze omladinki, trubači džaba dolazili, obezbeđenje ih poslalo kući

  • 36

Aleksandar Vučić u štabu SNS saopštava pobedu i glasno slavi, čuju se trubači - sve to u direktnom prenosu preko TV-a prate bleda i mrzovoljna lica u centrali DS-a. Stranački podmladak u šoku, omladinke plaču, neko se seti pa stiša televizor na kome se čuju radosni krici naprednjaka.

Smrknuta lica i ostalih demokrata koji su se zatekli u Krunskoj 69, sedištu DS-a. Jedan za drugim, kao u mimohodu, prolaze Dragan Đilas, Božidar Đelić, Dragan Šutanovac, Ružica Đinđić, Dragoljub Mićunović, Nenad Čanak, Slobodan Homen, Gorana Pitića, kao i Srđan Đoković, otac najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića.

Novinari takođe u čudu, gotovo svi su tipovali na pobedu Tadića. Za razliku od naprednjaka, "sedmoj sili"demokrate su poslužile samo vodu i sokove.

Trubači, koji su se spremali da zasviraju "Đurđevdan", napuštaju izborni štab DS. Obezbeđenje im nije dozvolilo da sviraju.

Pažnju izaziva stariji Beograđanin, koji ljudi sliku s likom Tadića. Trenutak kasnije, iz zgrade u Krunskoj izlaze devojke koje jecaju. U tom trenutku pored zgrade  nailaze motorizovane pristalice naprednjaka.

U tom trenutku unutar zdanja u Krunskoj bivši predsednik Srbije Boris Tadić počinje govor koji će završiti sad već kultnom rečenicom: "Vidimo se u nekom  drugom filmu"! Možda premijerskom?

(I. M. / D. Z. / Foto: V. Lukić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zile

    20. maj 2012 | 21:30

    nije to sto je Nikolic pobedio nego sto tu nadutost,bahatost,Tadica,Sutanovca i drugig iz DS-e nidam mogao gledati.Krajnje vreme trebalo je skinuti taj podmukli osmeh sa njihovih lica.Zivela Srbija!

  • viki

    21. maj 2012 | 01:57

    Izvinjavamo se sto ste plakale....dosta smo Mi umesto Vas !!!!!!!!!!!

  • A u sedistu DS..

    20. maj 2012 | 22:25

    ..kadar nevera :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA