Alpha Bank povodom Dana dobrovoljaca postavila "kuke dobrote" širom Srbije

Zajedno, jedni za druge!

  • 0

Povodom tradicionalnog Dana dobrovoljaca nekoliko stotina zaposlenih u Alpha Bank Srbija ove godine organizovalo je akciju postavljanja „kuka dobrote“ sa hranom i odećom namenjenom svima kojima je pomoć potrebna.

Akcija "Zajedno, jedni za druge!" odvijala se u Beogradu, Paraćinu, Subotici, Kragujevcu, Užicu i Obrenovcu.

Foto: Promo Foto: Promo

U Beogradu "kuke dobrote" su postavljene na tri lokacije, u Katanićevoj ulici, ispred Hrama Svetog Save, Dušanovoj ulici ispred Crkve Svetog Aleksandra Nevskog i Vojvođanskoj ulici ispred Crkve Svetog Đorđa, a zaposleni Banke sopstvenim primerom pokazali su da su empatija i briga za sugrađane deo korporativne kulture Alpha Bank Srbija. Beograd je tako dobio još tri mesta na kojima svi kojima je pomoć neophodna mogu pronaći tragove dobrog dela.

Foto: Promo Foto: Promo

"Kuke dobrote" su akcija koja je poprimila globalne razmere i prati trendove povratka poverenja u humanost i dobru ljudsku prirodu u savremenom društvu kada je otuđenost postala prevelika.

Alpha Bank prva je kompanija koja se organizovano priključila toj svetskoj akciji pomaganja bližnjima.

Foto: Promo Foto: Promo

Višak prikupljene odeće i hrane dostavljen je Verskom dobrotvornom starateljstvu Srpske pravoslavne crkve koja će robu distribuirati najugroženijima.

Ovogodišnji Dan dobrovoljaca Alpha banke, ponovo je pokazao koliko smo privrženi zajednici i pravim vrednostima. Veoma nam se dopala ideja da učestvujemo u akciji postavljanja "kuka dobrote" jer tako na neposredan način omogućavamo svim ugroženima da jednostavno dođu do neophodnih namirnica i odeće - izjavio je Aleksandar Čortan, direktor Sektora poslovne mreže Alpha Bank povodom akcije "Zajedno, jedni za druge!".

Foto: Promo Foto: Promo

Dan dobrovoljaca i ove godine obeležava se kao internacionalni dan na nivou Alpha Bank Grupe, kada zaposleni iz Grčke, Kipra, Srbija, Rumunije i Albanije ujedinjenom akcijom rešavaju neki od problema lokalne zajednice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA