≫ 

BIZARAN POKUŠAJ SAMOUBISTVA? Leskovčanin zamalo nije umro od - čokolade, kante krema i 6 litara gaziranih pića!

Pacijent je upao u hiperglikemiju, a lekari su morali da pronađu način kako da mu stabilizuju stanje kako ne bi pao u komu

  • 2

Lekari leskovačkog Urgentnog centra morali su prošlog vikenda da spašavaju tridesetogodišnjeg muškarca koji je za jedno popodne pojeo 20 čokolada, kantu krema i popio 6 litara gaziranog pića.

Pacijent je upao u hiperglikemiju a lekari su morali da pronađu način kako da mu stabilizuju stanje kako ne bi pao u komu.

U razgovoru za Jugmediu nisu mogli da potvrde već su samo izrazili sumnju da je mladić ovim neobičnim činom pokušao da izvrši samoubistvo.

- Stvar je u tome da se od povišenog šećera u krvi ne umire baš tako lako. Najgore što je moglo da se dogodi mladiću je da padne u komu. A ovakav slučaj do sada sigurno nismo imali, pokušavali se da se ubijaju tako što popiju esenciju ili gutanjem veće doze lekova za smirenje, a ovo je već poseban slučaj - ističe direktor leskovačke Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević.

Ipak, najbizarniji slučaj pokušaja samoubistva u ovom gradu desio se samo pre dva meseca kada je nesrećan muškarac čak tri puta digao ruku na sebe u jednom danu.

On je, najpre pokušao da se otruje lekovima, zatim da se obesi, pa kako mu ni to nije uspelo, odlučio je da popije veću količinu esencije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nana

    24. maj 2016 | 14:36

    :-( prevencija, državo, zaposlite više psihologa, dajte minimalnu socijalnu pomoć za preživljavanje SVIMA.

  • Anonimka

    24. maj 2016 | 13:48

    Ovaj lud sto posto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA